Ik hou van yoga en probeer daarom graag verschillende vormen yogavormen uit. Toen ik het boekje slaapyoga voorbij zag komen was mijn interesse gelijk gewekt. Ik hou van yoga en nog meer van slapen ;-) Deze combi leek mij helemaal perfect. Het boekje slaapyoga is geschreven door Fidessa en Kirstin. Zij schreven o.a het boek Zoete zin. En hebben meer boeken uitgebracht onder Lightstyle Creations.

Ontspannen is volgens Fidessa en Kirstin een mensenrecht. Daarom ontwikkelde de dames een hedendaagse, toegankelijke versie van de Indiase methodiek yoga nidra. Het resultaat is te beluisteren op de cd die je krijgt bij hun nieuwe boek Slaapyoga.

Met slaapyoga sta je met een energiek lijf en helder hoofd weer op. Naast informatie over de positieve effecten van slaapyoga, zoals meer ontspanning en een betere nachtrust, bevat het nieuwste boek van Fidessa en Kirstin inzichten over hoe we in het drukke dagelijkse leven pauzes kunnen inlassen en ons kunnen opladen. Daarnaast geeft Slaapyoga: stil liggen, luisteren en ontspannen antwoorden op vragen die de schrijvers in de praktijk zijn tegengekomen.

Inclusief cd met een eenvoudige elf minuten beoefening met het effect van circa drie uur slaap. Ga liggen en luister om van top tot teen spanningen los te laten. Slaapyoga is simpel en doeltreffend, voor ieder moment van de dag! Al heb ik zelf niet het gevoel dat 3 uur slaap gelijk staat aan deze oefening maar voelde me wel echt ontzettend uitgerust. 

Het boekje is hier te bestellen voor 12.99

STIL LIGGEN, LUISTEREN & ONTSPANNEN

Volg je Puur Suzanne al via Facebook,Instagram of Pinterest? Ik zou het leuk vinden om jou daar ook te zien.

slaap yoga

Latest posts by Suzanne (see all)