Met veel plezier en enthousiasme stel ik mij aan jullie voor als gastblogger. Ik ben Michelle, 30+, getrouwd, moeder van Noi (meisje 2010) en Lev (jongen 2013), opgeleid tot pedagogisch medewerker en Leisure manager, kindervoedingsadviseur in opleiding, een ervaringsdeskundige als het gaat om leven met voedselintoleranties en daardoor een foodie met een missie.Via Novi Leefstijl neem ik jullie mee op ontdekkingstocht richting een gezond leven.

Op mijn blog deel ik onder andere mijn bevindingen, ervaringen, meningen en recepten. Vanuit hetgeen ik zelf aan kennis en ervaring heb opgedaan, bied ik coaching en advies voor mensen die net als ik een gezonde leefstijl willen hanteren. Niet omdat iemand zegt dat het anders moet, maar omdat je zelf die keuze wilt maken. Om een beeld te krijgen van mijn huidige leefstijl en hoe ik daar ben gekomen, vertel ik jullie graag meer over mijzelf.

Mijn dagelijkse uitdaging is het hanteren van een gezonde leefstijl. Niet zozeer uit principe, maar vooral vanwege gezondheidsproblemen in het verleden.

Inmiddels weet ik dat ik geen koemelk, tarwe, geraffineerde suikers, soja en kippenei kan verdragen. Ik heb mijn eetpatroon enorm moeten aanpassen om mijn klachten te kunnen minimaliseren. Mijn maag en darmen blijven een gevoelige plek en ik ben daarom genoodzaakt zorgvuldig om te gaan met mijn voeding. Wij hebben onze kinderen ook in hun eerste levensjaar laten testen op voedselintoleranties en zij bleken net als ik verschillende voedingsstoffen niet te kunnen verdragen.

Bij ons thuis zien de voorraadkast en koelkast er van binnen heel anders uit dan bij menig gezin, maar geloof mij er staat nog steeds heel veel lekkers in! Ik ben door de situatie bewust gaan nadenken over voeding en deze bewust gaan kiezen.Naast het bewust kiezen van voeding, ben ik sowieso bewuster in het leven gaan staan. Door na te denken over hoe je voor je lichaam en geest wilt zorgen, ga je bewuste keuzes maken die ervoor zorgen dat je een gezonde leefstijl gaat hanteren. Als moeder zijnde vertaal ik deze visie dagelijks naar mijn kinderen en probeer ik op die manier hen zo goed mogelijk te ondersteunen en zich te laten ontwikkelen.

Wat kunnen jullie van mij verwachten? Mijn blogs zullen variëren met onder andere onderwerpen als kinderen, gezonde voeding, hoog sensitiviteit en moederschap. Mijn allereerste blog zal morgen online komen.

Ik hoop dat jullie mijn blogs met plezier zullen lezen! En mocht je vragen hebben dan hoor ik dat graag.

Volg Michelle via | Facebook | Instagram en haar blog

Social

Michelle

Blogt maandelijks over gezonde voeding voor kinderen en ouders | Leefstijl coach bij Novi Leefstijl| Kindervoedingscoach in spe| Blogger op www.novileefstijl.nl | Gek op mijn gezin, mijn paard, smoothies en chocolade |
Social