Wij weten allemaal dat voldoende drinken belangrijk is. Hoe zorg je dat je voldoende drinkt? Bij mij helpt het altijd om een fles water op mijn bureau (keukentafel) te zetten zodat ik weet wat ik gedronken heb en ook drinkt het gemakkelijker weg.

Eerdere keer naar de kraan lopen voor een glas water is bij mij dan toch te veel moeite en vergeet ik gewoon. Ook vind ik het handig om een fles water in mijn tas te hebben voor onderweg. Maar nu de dagen kouder worden vind ik thee een stuk lekkerder dan water. Maar hoe zorg ik dat mijn thee warm blijft? Nu ik fulltime aan mijn blog werk vind ik het ook fijn om af en toe in de bibliotheek te werken. Het lijkt mij handig om dan een thermosfles of thermosbeker mee te nemen met mijn favoriete thee of koffie. Ik ging daarom op zoek naar een geschikte fles.

Aan welke eisen moet een goede thermosfles voldoen volgens mij?

 • niet lekken
 • makkelijk schoon te maken
 • duurzaam
 • geen BPA bevatten (BPA is een synthetische stof die wordt gebruikt als bindmiddel. BPA bevat vele schadelijke stoffen)
 • mooi design
 • minstens 4 uur mijn drank warm houden

Via de webshop Biocare online kwam ik het mooie merk Klean Kanteen tegen. Mijn oog viel gelijk op de Klean Kanteen Wide Insulated Thermosfles. Ik vind het een mooie fles met een prachtige kleur groen. De fles is in twee maten verkrijgbaar: 355ml en 590 ml. De fles heeft een wijde opening waardoor je er gemakkelijk uit kunt drinken. Ook kun je er nog een koffie cap bij bestellen. Let op: de koffie cap is niet 100% lekdicht dus stop deze niet zomaar in je tas.

Het materiaal van de Klean Kanteen Wide Insulated 

De duurzame Klean Kanteen Insulated wide thermos flessen zijn gemaakt van RVS. Doordat de flessen gemaakt zijn van RVS en gladde wanden hebben, houden de flessen geen vieze geuren vast en ook de smaak van een drankje is na het afspoelen direct verdwenen.

Even de kenmerken van de thermosfles op een rijtje:

 • BPA- en BPS vrije thermosfles
 • De wijde ringdop is 100% lekvrij en zeer gemakkelijk open te draaien
 • Ideaal voor onderweg, mee op reis, thuis of het werk
 • Door de koffie cap te gebruiken verandert deze thermosfles in een handomdraai in de ideale to go beker. En hoef je dus nooit meer weggooi bekers te gebruiken.
 • Niet geschikt voor de vaatwasser maar gemakkelijk schoon te maken door de gladde, ronde wanden.
 • De thermos flessen van Klean Kanteen houden jouw thee wel 6 uur heet en 12 uur warm, ijskoude drankjes blijven tot wel 12 uur ijskoud en 24 uur koud.

Ik heb gekozen voor de fles van 355 ml omdat dit voor mij voldoende is. De prijs is € 29,95.

Ja ik ben fan van deze fles!

KORTING

De producten van Klean Kanteen zijn te bestellen op de webshop van Biocare online. En t/m 31 oktober krijg je 10% korting op alle producten van Klean Kanteen. Gebruik de code puursuzanne. Hier vind je het hele assortiment

Thermosfles Klean Kanteen

Volg je mij al via Facebook of Instagram? Ik zou het leuk vinden om jou daar ook te zien.

Suzanne

↠ Hoofdredacteur & voedingscoach
↠ Receptontwikkelaar
↠ Save water, eat plants 💚
↠ Deelt met liefde vega(n) recepten