Wat geef je aan iemand cadeau als die alles al heeft? Ik blijf het altijd lastig vinden om iemand een mooi cadeau te geven voor zijn verjaardag. Laat staan voor de feestdagen. Ik geef het liefst altijd een beleving of een cadeau waar diegene iets aan heeft. Misschien ouderwets, maar misschien ook heel gewoon. Natuurlijk kun je aankomen met een lekker geurtje of een nieuw paar sokken. Die overigens van Soxs in deze dagen heerlijk zijn. Maar mocht je toch iets anders willen geven dan geven wij, Suzanne en Yvonne  een aantal cadeau tips waar je zeker mee gaat scoren deze feestdagen. Klik op de groene links om uit te komen bij de webshops waarin deze leuke cadeau’s verkrijgbaar zijn.

Green rock books

Deze collectie in samenwerking met de Groene Meisjes bestaat uit twee ‘guided diaries’; het Eerste Keren dagboek en het Random Acts of Kindness boek. Alle boekjes zijn zo duurzaam mogelijk geproduceerd in Nederland en vervaardigd uit stonepaper. Dit papier is veel duurzamer in productie dan normaal papier en bovendien watervast en heel bestendig. Mooi om te geven en mooi om te krijgen.
Deze boekjes zijn verkrijgbaar vanaf 14,95.

Dit is een goede gids

Dit is een goede gids - www.puursuzanne.nl
Ken je iemand  die best wat duurzamer zou willen leven, maar weet diegene niet hoe? Dit boek gaat dan vast helpen. Dit is een goede gids kost € 20,00 en helpt je bij een duurzame levensstijl. 

 

De groene agenda 2018

Voor de warhoofden onder ons of voor diegene die nog van lekker ouderwets houdt. Een papieren agenda en wel van stonepaper. Deze agenda is niet alleen mooi qua vormgeving, maar ook nog eens duurzaam geproduceerd in Nederland.
De agenda kost €19,95

Hotelgift

Hotelgift

Een beleving krijgen of een beleving geven? Wat is eigenlijk leuker? Met de bon van Hotelgift heb je keuze uit 110.000 hotels wereldwijd. Vanaf  € 5,00 tot € 5000,-. Geschikt voor elk budget dus.  Je kunt kiezen om de giftcard per e-mail of per post te versturen. De giftcard is 2 jaar geldig dus tijd genoeg om de kaart te verzilveren. 

 Eetkalender

Eetkalander - www.puursuzanne.nl

‘Wat zullen we eten vanavond?’ is een van de meest gestelde vragen binnen het gezin. Met de Eetkalender 2018 heb je een jaar lang direct antwoord op die vraag. De lekkerste kalender van het jaar bevat namelijk meer dan 200 recepten én handige weekplanners met voldoende schrijfruimte voor het hele gezin! Deze kalender kost 19,95

essentialiving planner 2018

Planner - www.puursuzanne.nl

Vorig jaar ontmoette ik Gaby van Essentialiving en ontving toen haar planner . Misschien heb je deze al eens voorbij zien komen op mijn sociale mediakanalen maar sindsdien ben ik fan van deze planner. Zo fijn om alles in 1 overzicht te hebben. Haar planner voor 2018 is klaar en is nu te bestellen. In de planner van 2018 staat elke week een recept suggestie van mij in. Hoe tof is dat?
Deze planner kost € 29,95

Natuurlijke beauty producten

Natuurlijke beauty
Beauty producten vind ik toch altijd een luxe. Een fijne gloss of een goede mascara is eigenlijk gewoon een must. Maar wist je dat er vaak veel troep in beauty producten zit? Daarom gebruik ik graag natuurlijke beautyproducten Nourished Nederland is een webshop vol met natuurlijke producten, zodat er altijd wel iets voor je bij zit. Het is niet alleen beter voor je gezondheid, maar ook beter voor de wereld.

Wat ga jij geven deze feestdagen?

Volg je mij al via Facebook of Instagram? Ik zou het leuk vinden om jou daar ook te zien.