Wij weten allemaal dat voldoende water drinken belangrijk is. Hoe zorg je dat je voldoende water drinkt? Bij mij helpt het altijd om een fles water op mijn bureau te zetten zodat ik weet wat ik gedronken heb en ook drinkt het gemakkelijker weg. Ierdere keer naar de kraan lopen voor een glas water is bij mij dan toch te veel moeite. Ook vind ik het handig om een fles water in mijn tas te hebben voor onderweg.

Je kunt natuurlijk flesjes bronwater gebruiken maar dit is zo ontzettend slecht voor het milieu. Het moet verpakt worden, het moet vervoerd worden, het afval moet gerecycled  worden etc. Ooh ik krijg er echt jeuk van als ik al die flessen bronwater in de supermarkten zie. Het legt namelijk zo’n ontzettende druk op de aarde en wat is er mis met kraanwater? Ik kan het daarom ook niet over mijn hart verkrijgen om flessen bronwater te gebruiken maar ja wat voor fles wil ik dan gebruiken? Ik ging op onderzoek uit.

Aan welke eisen moet een goede waterfles voldoen volgens mij?

  • niet lekken
  • makkelijk schoon te maken
  • duurzaam
  • geen BPA bevatten (BPA is een synthetische stof die wordt gebruikt als bindmiddel. BPA bevat vele schadelijke stoffen)
  • mooi design

Ik kwam toen uit bij de Mizu waterfles. De Mizu waterfles is gemaakt van RVS en er kan 800 ml in. Hij lekt niet, handig om af te wassen en ik vind de fles er ook nog eens heel mooi uit zien. Ja ik ben enthousiast dus dacht daarom ik mijn favoriete hervulbare fles met jullie. Ik weet namelijk dat veel mensen op zoek zijn naar een goed alternatief voor de plastic flesjes maar die niet altijd kunnen vinden.

Als je in google Mizu waterfles intypt kom je verschillende webshops tegen die deze mooie fles verkopen. Ook het merk KRNWTR verkoopt flessen van het merk Mizu. Hier vind je hun webshop.

mizu fles - www.puursuzanne.nl

Tot slot nog een interessant filmpje: 3 redenen waarom je wel kraanwater en geen bronwater moet drinken.

Laatste berichten van Suzanne (alles zien)