Chocolade ik ben er dol op, maar wie eigenlijk niet? Alhoewel ik wel mijn voorkeur heb in welk soort. Ik ben dol op de repen die ongelijk verdeeld zijn als je die in stukjes wilt breken. Maar de lekkerste chocolade vind ik met een enorm hoog cacao gehalte of RAW chocolade.  Waarom? Omdat ik hier geen hoofdpijn van krijg. Ik ben namelijk erg gevoelig voor chocolade en teveel suiker.

Ridiculously Good RAW chocolade is een combinatie van een bonbon en de bekende candybar. Gemaakt van alleen de beste cacaobonen uit Ecuador: Arriba Naçional die op lage temperatuur zijn gebrand. Cacao is van nature een krachtig product, maar door het reguliere verwerkingsproces gaan veel goede stoffen zoals vitaminen, mineralen en antioxidanten verloren. De vullingen zijn echt een smaakvolle toevoeging aan de beleving van de chocolade. Biologisch gecertificeerd, 100% natuurlijk, vrij van geraffineerde suiker, gluten, lactose, aspartaam, kleurstoffen, conserveermiddelen en andere onnodige toevoegingen.

Dat klinkt goed he? En er zijn nu ook nog eens drie nieuwe smaken:

  • Classy Cookiedough
  • Pretty orange & pecan
  • Brilliant brownie

Of je deze nu eet bij een kop koffie of thee of gewoon tussendoor ze zijn alle drie erg lekker. Mijn favoriet is de classy cookiedough. Benieuwd waar je deze lekkere chocolade kunt kopen? Klik hier voor de verkooppunten.

De raw chocolade is biologisch en duurzaam, die visie willen zijook doorzetten in de verpakking. De folie waarin Ridiculously Good is verpakt is 100% composteerbaar. Het is gemaakt van houtpulp afkomstig uit verantwoorde plantages, je kunt het dus gewoon in je groenbak gooien en 6 weken later is het weg. Hoe tof is dat?

Volg je Puur Suzanne al via Facebook of Instagram? Ik zou het leuk vinden om jou daar ook te zien.

social
Laatste berichten van Yvonne (alles zien)