Dat het belangrijk is om goed voor je lichaam te zorgen, dat weten we allemaal. Dit doe je door regelmatig te bewegen, gezond te eten en door voldoende te slapen. Maar denk je er weleens over na wat je allemaal op je lichaam smeert? Ik probeer hier stapje voor stapje verandering in aan te brengen.  Zo ben ben al heel lang op zoek naar een goede deodorant met alleen maar natuurlijke ingrediënten. Deodorants met alleen naar natuurlijke ingrediënten zijn wel steeds beter verkrijgbaar maar eentje die dan ook nog goed werkt? Ik kon ze maar steeds niet vinden. Totdat ik een berichtje ontving van We Love The Planet. Zij vroegen of ik hun deodorants wilden testen. Ik was een beetje sceptisch ik had al eerder deodorants gebruikt met alleen naar natuurlijke ingrediënten maar die werkte voor geen meter.

We Love The Planet

We Love The Planet is een Nederlands merk dat opgericht is door Eva. Zij is opgegroeid in een echte sporters familie. Fit en gezond blijven stond dus op 1!  Doordat sport zo centraal stond in haar leven is zij zich gaan verdiepen in het zo puur mogelijk eten. Daarbij kwam haar voorliefde voor natuurlijke cosmetica via haar tante. Die attendeerde haar erop dat alles wat je op je huid smeert ook in je lijf terecht komt. Zelf vond zij dat er nog maar weinig echt pure producten op de markt te vinden zijn. Bij We love the planet is het hun doel om product voor product een complete lijn te maken waar zij voor 100% achter staan en die vriendelijk zijn voor het milieu en voor jezelf!

Wat vind ik van de deodorants?

De natuurlijke ingrediënten in de deodorant werken verzachtend en hydraterend en houden je  fris. De zachte crème wordt snel opgenomen in je huid en verstopt de poriën niet. Elke deodorant heeft als basis een combinatie van onder andere bijenwas, kokosolie en maiszetmeelpoeder die de deodorant goed smeerbaar maken en je huid fluweel zacht. Het zuiveringszout neutraliseert geurtjes op een natuurlijke wijze. Naast onze vijf basisgeuren Sweet Serenity, Forever Fresh, Original Orange, Lovely Lavender & Mighty Mint is het assortiment uitgebreid met een nieuwe variant.

De So Sensitive is speciaal samengesteld voor mensen met overgevoeligheden (en bevat geen baking soda). Deze deodorant is hypoallergeen, heeft daardoor een zachte geur en milde werking. Hierdoor kan het zijn dat je tweedaags de deodorant moet aanbrengen.

De deodorants worden geleverd in stevige, kleine blikjes met een inhoud van 48 gram. De deodorant is handig om mee te nemen en omdat het een crème is mag je hem meenemen in het vliegtuig en naar festivals.

Ondanks het kleine formaat gaat de deodorant maar liefst twee tot drie maanden mee, afhankelijk van het gebruik. De blikjes kosten  11,50.

Jaa ik ben fan! Mighty Mint is mijn favoriete geur. Het werkt. Het ruikt lekker. Het is zuinig. Het is 100% natuurlijk. Je kan We Love The Planet hier kopen, en hier vind je de fysieke verkooppunten.

Gebruik jij al natuurlijke deodorant? 

we love te planet - www.puursuzanne.nl

Volg je mij al via Facebook of Instagram? Ik zou het leuk vinden om jou daar ook te zien.

*De producten heb ik ontvangen van We love the planet. Lees hier mijn disclaimer

Laatste berichten van Suzanne (alles zien)