Ik hou van lekker eten en al helemaal op bijzondere locaties en daarom vertel ik je graag meer over een wel heel bijzonder etentje. Dennis en ik hebben zondag mogen plaatsnemen aan een mooie lange tafel in de tuin van Het Smaakmuseum in Odijk. Wij werden verrast met heerlijke gerechten gekookt door ‘Creative Chef’ Jasper Udink ten Cate. De gerechten werden gecombineerd met bijpassende bieren van het Nederlandse merk Lowlander Beer. Vooraf kregen wij een inspirerende rondleiding door de tuinen van het Smaakmuseum.

Lowlander Beer wil de veelzijdigheid van planten, kruiden en specerijen laten proeven. In samenwerking met lokale partners brengen zij mensen samen aan tafel en willen laten zien dat goed eten erg lekker is in combinatie met bier. Na het succes vorig jaar in Hortus Botanicus breidt de serie dit jaar uit op nieuwe unieke plekken in Nederland en daarbuiten. Eind augustus staat Greenhouse Living in Rotterdam op het programma.

Klinkt goed toch? En omdat beelden meer zeggen dan woorden hierbij de foto’s die ik en Dennis afgelopen zondag maakten.

Je kunt nog aansluiten bij de Lowlander Beer Botanical Dinner Series  op 22, 24, 25 augustus Greenhouse Living in Rotterdam. Kaartjes voor het 4-gangen diner inclusief 4 bijpassende biertjes zijn €55 en hier verkrijgbaar.

Laatste berichten van Suzanne (alles zien)