Zoals een aantal van jullie wellicht al weten woon ik pas een aantal jaren in Brabant. Vanwege het samenwonen met Dennis ben ik naar het zuiden verhuisd. Toen ik een tijdje terug werd gevraagd om samen met Dennis deel te nemen aan Brabantnacht waren wij gelijk enthousiast. Onze Brabantnacht zou zich gaan afspelen in Tilburg, een stad waar ik weleens voorbij kom maar nooit echt in heb verdiept. Tilburg stond in het teken van eten en feesten. Hier hoef ik geen moment over na te denken. Let’s go!

Voor de personen die tot op heden alle promo’s hebben gemist een korte uitleg over Brabantnacht. Acht Brabantse iconen openen exclusief hun deuren op een bijzonder moment: in de nacht. Denk aan een bezoek aan de Efteling of de Beekse Bergen, een expeditie door De Biesbosch, een culinaire reis door ’s-Hertogenbosch, historie in Breda of design in Eindhoven.

In Tilburg stond Partybus Gijsbers al klaar om ons naar Westpoint te brengen. In dit appartement hadden we een geweldig uitzicht over de stad. Na een hapje en een drankje (lees champagne), werden we naar de Smaak Karavaan gebracht. Daar aangekomen kregen wij na een welkomstwoord in restaurant RAW een bierproeverij van de mannen van LOC Brewery. Vervolgens was het tijd om al het lekkers te proeven bij de velen foodtrucks. Met een volle buik verlieten wij de Smaak Karavaan om een wandeling te maken door de stad richting de Piushaven. Tijdens deze wandeling werden we verrast met een aantal dans- en muziekacts. De boot in de haven bracht ons naar het Draaimolen Festival. Dit festival in een sfeervol bosrijk gebied met internationale dj’s was voor ons een prima afsluiter van een geweldige dag!

Owja, de dag erna werd er nog geluncht op de Smaak Karavaan met overheerlijke burgers om Brabantnacht in stijl af te sluiten. Wij hebben er onwijs van genoten en hopelijk tot volgend jaar!

Tilburg
Tilburg
Tilburg
Tilburg
Tilburg
dsc_2194
Tilburg
Tilburg
dsc_2232
Tilburg
Tilburg
Tilburg
Tilburg
Tilburg
Tilburg

Dennis en ik waren in Tilburg op uitnodiging van Visit Brabant. Lees hier mijn disclaimer.

Suzanne

Hoofdredacteur
Houdt van: goed en lekker eten | festivals | muziek | chocolade | koffie | dromen | kookt graag met groenten en dan het liefst paprika's | groen is mijn favoriete kleur

Latest posts by Suzanne (see all)