Ken je dat als je de kaart ziet dat je niet weet wat je moet kiezen? Dat had ik bij Club Vers. Dit zit net buiten het centrum van Den Haag en als je binnen komt, voelt het als of je een soort huiskamer in stapt. Kleine tafeltjes met leuke houten stoelen, grote fauteuils om heerlijk in neer te ploffen met een goede koffie en een lekker gebakje uit de vitrine of een lekkere borrel met een kleine snack. Aan de zijkant is een lange comfortabele bank en dat plekje zou mijn favoriete werkplek zijn. Vanaf hier heb je zicht op de gezellige bar en het voelt het net alsof je thuis bent. 

De dinerkaart staat vol met lekkere kleinere gerechtjes wat een keuze maken niet gemakkelijk maakt. Suus en ik kozen daarom voor het verrassingsmenu. Ik kies vaak gerechten van de kaart die ik al ken. Juist door het verrassingsmenu te kiezen krijg je is eens wat anders.

Het menu bestond uit drie gangen met twee gerechten per gang. De eerste gang was tonijn tartaar met gefrituurde sushi rijst en jawel oesters met prosecco, iets dat ik nog nooit eerder op had. Ik vond de smaak van de oesters intens. Ik weet namelijk niet hoe ik het anders moet omschrijven. Ik zou ze zeker eens proberen.

De tweede gang was gyoza’s oftewel dumplings gevuld met zoete aardappel en prei met bijgerecht gegrilde rijst. Ik ben dol op zoete aardappel dus ik vond deze combinatie heerlijk. Het tweede gerecht was bord vol met tempura groenten. Dit zijn groente gefrituurd in beslag. Yum.

Na al die lekkere gerechten zat ik vol en toen moest gang drie nog komen. Ik dacht hoe ga ik gang drie op krijgen?  Gelukkig zag het personeel dit ook en vroeg of wij een pauze wilde.
Daar zeiden wij geen nee, tegen. We moesten zelf maar even aangeven wanneer we gang drie geserveerd wilde hebben. Uiteindelijk hoefde wij daar niet eens om te vragen, want de bediening stond precies op het juiste moment aan onze tafel of we al met gang drie wilde starten.

Gang drie was Socca en Truffel fried rice. Socca is platbrood gemaakt van kikkererwten geserveerd met Charmoula en gegrilde groenten. Ik vond dit gerecht vrij pittig en ik ben geen grote fan van pittig eten, terwijl Suus dit gerecht juist heerlijk vond. Zo zie je maar dat smaak heel verschillend is. De truffel fried rice vind ik echt een aanrader. Ik ben namelijk dol op rijst met groente en champignons.

Bij Club Vers kun je terecht voor ontbijt, lunch, borrel en diner. De inrichting heeft een gezellige huiskamer sfeer. Op de bar staan kannen met water en fruit wat je onbeperkt kan pakken. De bediening heeft kennis van de kaart en is erg vriendelijk. Kortom bij Club Vers zou ik zeker eens langs gaan al is het al voor de goede koffie die ze er serveren. Daar sloten wij namelijk mee af, met een goede kop koffie en een heerlijke huisgemaakte brownie.

Adres:
Stationsweg 136a
2515 BS Den Haag
Hollands Spoor is op 2 minuten loopafstand.
https://clubvers.nl/

Volg je Puur Suzanne al via Facebook of Instagram? Ik zou het leuk vinden om jou daar ook te zien.

* Suus en ik waren hier op uitnodiging van Club Vers. Lees hier mijn disclaimer.

social
Laatste berichten van Yvonne (alles zien)