Ik vind het super leuk om nieuwe “hotspots” te ontdekken in Nederland en daarbuiten. Maar waar eet ik nu het liefst in mijn eigen woonplaats? Ik hoef daar niet lang over na te denken en dat is bij de Nieuwe Wereld in Oss. Ik kom hier regelmatig, maar ik heb er eigenlijk nooit iets over gedeeld op Puur Suzanne. De hoogste tijd om daar verandering in te brengen.

Bij de Nieuwe Wereld kun je 7 dagen per week terecht voor lunch, borrel of diner. Je kunt hier een heerlijk broodje, een kop soep, borrelhapjes of een salade eten. Maar je kunt hier ook een lekker koud biertje drinken. De Nieuwe Wereld heeft namelijk meer dan 50 verschillende biertjes op de kaart staan.

De menu kaart weet mij altijd weer te verrassen. Er is ook genoeg keuze voor vegetariërs. Wat dacht je van een vegetarische kapsalon, vegan taart, een broodje met bietenhumus en geitenkaas, of de Dutch Weedburger? Maar er staan ook vlees en visgerechten op de kaart. Ik hou ervan, als er vega(n), vis en vlees opties op de kaart staan. Zo is er voor iedereen wat wils. Speciaal dieet of een allergie? Ook hier houden ze rekening mee, er is zelfs een speciale allergieënkaart.

Naast de heerlijke gerechten die geserveerd worden, zijn  er ook leuke thema avonden. Op maandag en dinsdag kun je genieten van een voor, hoofd- en nagerecht voor € 18,50. De Nieuwe Wereld in Oss is een  plek waar je lekker en ontspannen kunt eten voor een leuke prijs.

De Nieuwe Wereld 

Heuvel 29
5341 CV Oss

https://dnw-oss.nl

Ook te volgen via Instagram

De nieuwe wereld - www.puursuzanne.nl

Volg je mij al via Facebook,Instagram of Pinterest? Ik zou het leuk vinden om jou daar ook te zien. 

Laatste berichten van Suzanne (alles zien)