Eind april besloten Dennis en ik een weekendje weg te gaan in Nederland. Waarom zou je altijd maar buiten de landgrenzen gaan? Nederland heeft namelijk ook genoeg leuks en moois te bieden. Wij besloten om daarom een nachtje in Rotterdam te slapen. Ik was al een tijd niet in Rotterdam geweest. Ik heb hier 4 jaar gestudeerd en vond het altijd een super leuk en fijne stad maar het was al veel te lang geleden dat ik er was geweest.

Logeren bij Nhow hotel

Wij kozen ervoor om te slapen in het Nhow hotel. Echt wat een fijn hotel is dat. Wij hadden een prachtig uitzicht over de stad Rotterdam, het personeel was vriendelijk. De kamer was ruim en super netjes. De ligging van het hotel vind ik ideaal. Het is namelijk op loopafstand (10 minuten lopen) van het centrum en dichtbij een metro station. Ooh en het ontbijt was echt een feestje. Een groot buffet met heel veel lekkere dingen, denk aan sapjes, smoothies, croissantjes en het belangrijkste goede koffie. Zijn er dan geen minpunten? Nee, ik vind het echt van niet. Ik had er graag nog een nachtje geslapen.

koffie - www.puursuzanne.nl

En als je dan toch in Rotterdam bent heb ik nog een aantal leuke tips voor je:

Sugo Pizza

Zin in een snelle hap? Ga dan zeker pizza’s eten bij Sugo pizza. Heerlijke vega en vegan opties. Ze zitten op twee plekken in Rotterdam aan de Westblaak 87 of Aert van Nesstraat 20.

Taartjes halen bij Sue 

Kennen jullie de heerlijke raw taartjes van Sue? Echt een aanrader om een doosje voor thuis mee te nemen. Op dit moment is er alleen een bites bar  waar je dus gebakjes kan afhalen omdat Sue gaat verbouwen. Check even de website voordat je een bezoekje aan Sue brengt voor het juiste adres.

Eten bij Jamie’s Italian.

Jamie’s Italian is een betaalbaar en laagdrempelig restaurant. Hier snappen ze wat echt lekker eten is. Het is daarom ook erg geliefd, wil je zeker zijn van een plekje.Reserveer dan een tafeltje gemakkelijk en snel via de website.
Adres:
Jamie’s Italian, Rotterdam
Grotemarkt 90-92
3011 PA Rotterdam

Nog niet genoeg tips? Eerder schrijf Yvonne al over andere leuke hotspots in Rotterdam. De blog kan je hier terug lezen.

Volg je mij al via Facebook of Instagram? Ik zou het leuk vinden om jou daar ook te zien.

Laatste berichten van Suzanne (alles zien)