Dineren op honderd meter hoogte in Rotterdam, terwijl de zon onder is en heel de stad verlicht is. Dat kan in de Euromast. Heerlijk lunchen, highteaen of dineren, terwijl je kunt genieten van het waanzinnige uitzicht. Een unieke beleving. Op 5 oktober hebben zij de nieuwe kaart geïntroduceerd en die mocht ik proeven.

De lucht was helder en de verlichting in de stad was hierdoor goed zichtbaar. Ik mocht verschillende kleine gerechtjes proeven met bij elk gerecht een bijpassende wijn. Ik ben helaas geen grote wijnliefhebber, maar van de andere gasten hoorde ik dat zij de wijnen erg goed bij het gerecht vonden passen. Mijn favoriete gerecht van de avond was de spinaziedipper. Heerlijk volkorenbrood met spinazie, pecorino, room en nootmuskaat.

Eigenlijk lieg ik, want het toetje vond ik het allerlekkerst. Ik mocht er verschillende proeven en ik kan niet kiezen welke ik het lekkerste vond. Ik ben nu eenmaal dol op toetjes. Zelfs bij de toetjes hadden ze een heerlijke dessertwijn. Nieuwsgierig geworden naar de kaart? Bekijk hem hier. Het leukste van de hele avond, vond ik dat we tussen het hoofdgerecht en het toetje door nog even de euroscoop in mochten. Dit is een roterende lift op 185 meter hoogte. Hierdoor heb je prachtig uitzicht over de stad.

Naast de kaart hebben ze ook verschillende arrangementen en zo voor iedereen wat wils. En heb je aankomende feestdagen geen zin om te koken.? Dan is de Euromast een unieke beleving. Je kunt op eerste en tweede kerstdag  genieten op honderd meter hoogte van:

Brunch buffet
Een uitgebreid buffet met broodjes, beleg, sappen en warme dranken.

High christmas buffet
Een buffet met een selectie van overheerlijke warme en koude gerechten, inclusief een aperitief en overige dranken binnen het Hollands assortiment.

Kerstbuffet
Een selectie van overheerlijke warme en koude gerechten, inclusief een aperitief en overige dranken binnen het Hollands assortiment.

5 gangen kerstdiner
Een 5-gangen Kerstdiner inclusief dranken arrangement, bereid door de top chefs van de Euromast.

Uiteraard is de Euromast het gehele jaar geopend en mocht je een dagje naar Rotterdam gaan, bekijk dan hier de eerder geschreven artikelen, zodat je op de hoogte bent van alle leuke hotspots in Rotterdam.

Adres:
Euromast
Parkhaven 20
3016 GM Rotterdam
www.euromast.nl

Openingstijden:
April t/m september: geopend vanaf 9.30 uur
Oktober t/m maart: geopend vanaf 10.00 uur

Deli: tot 18.00 uur
Platforms: tot 22.00 uur
Euroscoop: laatste ronde om 21.45 uur
Keuken: tot 22.15 uur
Brasserie: tot 23.00 uur

Omdat de Euromast een attractie is, moet je ook betalen voor het entreeticket van € 9.75 per persoon.

* Ik was hier op uitnodiging van Euromast Rotterdam. Lees hier mijn disclaimer.

social
Laatste berichten van Yvonne (alles zien)