Op 12 juni is Hofhouse aan de Rijnstraat 10 in Den Haag geopend. Een horeca concept met maar liefst acht verschillende eetgelegenheden. In het midden van de grote hal staat de bar, waar ze een groot assortiment aan drank en cocktails hebben. Alle cocktails kunnen ze zelfs alcohol vrij maken. Dus mocht je met de auto komen is het gewoon geoorloofd om een cocktail te drinken, maar nog handiger is er met de trein heen te gaan. Hofhouse is namelijk gevestigd naast Den Haag Centraal. Je kunt er terecht voor ontbijt, lunch, koffie, borrel of diner. Door dat er verschillende restaurants in een grote mooie en sfeervolle hal zit met voldoende zitgelegenheid is er voor iedereen wat wils.

Sla

Tijd voor iets gezonds, neem een heerlijke salade bij SLA. Zoals de slogan al zegt ‘I love SLA’, want dan doen ze zeker. Alle salades zijn biologisch en vol met verse gezonde ingrediënten.

Toastable

Hier kun je terecht voor de beste tosti’s. Gewoon zoals een tosti moet zijn, vers dik brood en rijkelijk belegd. Nee nee, niet alleen maar met kaas, maar met de meest diverse en verrassende combinatie’s.

Mad Mex

Ik ben dol op nacho’s met een goede dip. Daarvoor kan je bij Mad Mex terecht of wat dacht je van een burrito heerlijk gevuld met zwarte bonen en guacamole? Geen zin om te blijven eten in Hofhouse, dan neem je je gerecht toch gewoon mee. Take away is namelijk geen probleem.

Noomi

Als ik zeg Azië, waar denk jij dan aan? Juist aan lekkere bowls met rijst, noodles of groente. Of wat dacht je van een heerlijke steamed buns met pittige garnalen? Voor al dit lekkers kan je terecht bij Noomi.

Da Portare VIA

Pizza zoals die horen te smaken. Ze zijn gemaakt van kwalitatieve, eerlijke en dagverse producten. Heerlijk met allerlei groente of wat dacht je van de traditionele pizza Margaritha? Naast de locatie in Hofhouse heeft Via ook restaurants in Amsterdam en Utrecht.

Burgerz

Heerlijk miniburgers of wil je gewoon een echte rundvleesburger? Dat kan bij Burgerz. De drie zussen serveren gezonde, pure, eerlijke kwaliteitsburgers. Burgerz serveert naast de rundvleesburgers, ook kip, vis, vegetarische en  jawel veganistische burgers. Een goede burger hoeft dus niet alleen uit vlees te bestaan.  Naast de locatie in Hofhouse hebben zij ook nog restaurants in Delft en Scheveningen.

Naast de zes vaste restaurants zijn er ook twee pop up restaurants, deze zitten tijdelijk in Hofhouse en veranderd ieder seizoen. Momenteel hebben de volgende ondernemers deze pop up plek

Lekkernijs

Eigenlijk tref je Lekkernijs alleen aan op unieke locaties waar ze voor uitgenodigd wordt, zoals bruiloften, feestjes, bedrijfsevenementen, maar voor Hofhouse heeft ze een uitzondering gemaakt en zit ze nu tijdelijk op een vaste locatie. Ze maakt ijs ter plekke van vloeibaar stikstof. Een heerlijk fruitijsje vrij van geur, kleur en smaakstoffen en jawel vegan. Naast deze lekkere ijsjes verkopen ze er ook wafels en heerlijke limonade.

Zilt en zalig

Meestal stallen ze alle soorten, soms wel meer dan 17 soorten, uit op hun authentieke bakfiets die je tegen kan komen op evenementen. Maar net zoals het andere pop up restaurant gaan zij ook de uitdaging aan in Hofhouse. Proef hier de lekkerste oesters met een heerlijk glaasje bubbels.

Ik zeg Hofhouse is echt een aanrader voor een lekkere snelle hap of een leuke vrijdagmiddagborrel! En mocht je daar geen zin in hebben, maar heb je wel lekkere trek? Dan is take away bij alle restaurants ook geen probleem!

Openingstijden :
Ma-Woe 07:30-21:30
Do-Vrij 7:30-23:00
Zat 09:00-23:00
Zon 10:00-21:30

Adres :
Rijnstraat 10
2515 XP Den Haag

Website : www.hofhouse.nl
Facebook : www.facebook.com/HofhouseDenHaag
Instagram : www.instagram.com/hofhouse_denhaag/

Volg je Puur Suzanne al via Facebook of Instagram? Ik zou het leuk vinden om jou daar ook te zien.

social

Yvonne

29 | houdt van fotografie, yoga, ontbijt op bed, het buitenleven, koffie, muziek. | Piekert soms te veel |
social

Latest posts by Yvonne (see all)