Naast dat ik blogs schrijf bij Puur Suzanne werk ik ook nog fulltime bij een bedrijf dat bedrijfskleding verkoopt. Onlangs moest ik voor een klant naar Den Bosch en overnachtten ik bij de KASerne. Een kwartiertje lopen naar het leuke bruisende centrum van Den Bosch. Zoals de naam al zegt is het gevestigd in een oude kaserne en geheel gerenoveerd. Ondanks dat het er om heen nog een bouwterrein is ondervind je hier weinig hinder van. Binnen ziet het er prachtig uit. Een mooie industriële inrichting. Iets waar ik erg van hou. Vriendelijk personeel en een menukaart vol met lekkere gerechten. Helaas overnachtten ik daar alleen dus heb ik niets van de avondkaart kunnen proberen. Wel mocht ik slapen in een stijlvolle lichte kamer met een heerlijk groot bed, een prachtige badkamer en een minibar die ik gewoon leeg mocht eten en drinken, wat ik overigens niet heb gedaan.

Toen ik de volgende ochtend wakker werd mocht ik aanschuiven voor het ontbijt. Zoals jullie vast wel weten ben ik dol op ontbijten. Het liefst met zoveel mogelijk lekkers. Bij de KASerne weten ze dus ook wat ontbijten is. Een goede koffie, een verse jus, croissant, een yoghurt met muesli, verse fruit, een ei en brood met heerlijk beleg geserveerd op een dienblad. Veel te veel natuurlijk. Mocht je er nu niet overnachten, maar heb je wel zin in dit lekkere ontbijt? Dat is bij de KASerne geen enkel probleem, vanaf zeven uur kan je gewoon aanschuiven.

Bij de KASerne kun je terecht voor ontbijt, lunch, borrel en diner. Naast het restaurant en hotel hebben ze ook nog een privé salon om er met gasten/klanten te dineren of te vergaderen.

Adres:
Willemspoort 1
5223 WV Den Bosch
Ingang tussen Transferium en KW1 college.

Website: http://www.dekaserne.nl/
Facebook: https://www.facebook.com/dekaserne/

Iedere dag geopend vanaf 7.00.

 

social

Yvonne

30 | Houdt van natuurlijk licht fotografie, het buitenleven, muziek, ontbijt op bed | lactoseintolerant | één persoons maaltijden
social

Latest posts by Yvonne (see all)