Gym and Gin, ik ben vooral fan van het laatste en dan ben je hier dus op het juiste adres. Gym and Gin zit een beetje verscholen in Rotterdam, maar is vlakbij het Kralingsebos en naast de sportschool. Dus na een rondje om het meer of een goede workout in the gym kan je heerlijk aanschuiven bij Gym and Gin. Niet voor een eiwit of proteïne shake, maar voor heerlijke gerechten waar het draait om eerlijke en kwalitatief goede producten. Er is keuze uit een tal van soorten Gin, maar ook als je geen alcohol wilt bestellen blijft er nog genoeg lekkers over. Wat dacht je van een heerlijke slow juice of een lekker sapje? Naast die grote bar met tal van verschillende dranken hebben ze een kaart vol met lekkere gerechten. Ik kwam er gezellig om te lunchen met een vriendin en omdat wij niet goed konden kiezen tussen alle lekkere gerechten op de kaart lieten wij ons gewoon verrassen.

Op onze tafel stond:

Caesar salad
ei, ansjovis en Parmezaanse kaas met Gamba’s.

Kropsla
avocado, feta en pistachenoten.

Sushibowl
met gamba’s in tempura  nori, avocado, wasabi en sojasaus.

Gazpacho
met een tartaar gegarneerd met hollandse nieuwe.

Een culinair hapje, waar ik de naam niet meer van weet, gewikkeld in tonijn gegarneerd met een zelfgemaakte kletskop. Midden in het rolletje zat krab wat voor een heerlijke bite zorgde.

Wat ik het lekkerst vond? Oei lastig alles was zo goed op smaak, maar dan ga ik toch voor de sushibowl. Ik ben zo slecht in smaken uit leggen, maar de rijst tempura gamba’s en wasabi is gewoon een hele goede combinatie, wat mij gelijk ook weer een beetje terug naar Azië bracht. Een werelddeel waar ik twee keer doorheen mocht reizen en waar ik mij thuis voelde. Door de vele keuze mogelijkheden op de kaart kun je hier zowel als vlees- en visliefhebber terecht, maar voor de vegetariër is er ook genoeg keuze! Mocht je er een ingrediënt namelijk niet lusten, geef dit aan en ze passen het gerecht voor je aan.

Omdat aan het einde  lunch de zon alsnog begon te schijnen, vroegen we of onze koffie met een heerlijk Sue gebakje buiten geserveerd konden krijgen. Dat was geen enkel probleem.

De stoere industriële inrichting zorgt voor een goede sfeer en de opstelling van de tafels is erg fijn. Je hebt er knusse hoekjes voor als je gezellig met je date op stap bent, maar ook ronde en lange tafels voor grotere groepen zonder dat je op elkaars lip zit. Je kunt er terecht voor een heerlijk ontbijt, brunch, lunch, high gin of diner. Iedere vrijdag en zaterdag is er ‘G&G loves music’  verschillende DJ’s die tijdens het diner muziek draaien.

Gym and Gin is een echte aanrader! Een fijne plek met vriendelijk en heel gastvrij personeel die weet waar Gym and Gin voor staat. Ik ga binnenkort nog eens terug om heerlijke sushibowl te bestellen.

Adres:
Kralingseweg 224
3062 CG Rotterdam
Website: http://www.gymandgin.nl/
Instagram: gymandgin.rotterdam

Ik schreef al eerder over Rotterdam. Bekijk hier de blog met andere hotspots in deze fijne stad.

social
Laatste berichten van Yvonne (alles zien)