Waar zouden ze jou voor wakker kunnen maken? Meestal antwoord ik dat kun je beter niet doen. Ik hou namelijk van slapen, maar oke als je mij dan wakker maakt. Maak mij dan wakker voor een heerlijk ontbijt. Ik ben er dol op! Ik vind het het lekkerste maaltijd van de dag. Het liefst ontbijt ik in bed. Die kruimels schelen mij niets, maar als ik niet in bed kan ontbijten doe ik dat liefst in een heerlijk ontbijt- lunch tentje. En laat er nu net een heel fijne pop up restaurant bij mij in de buurt zitten. Namelijk NON popup Hoofdkwartier. Je kunt er terecht voor heerlijke koffie met huisgemaakte taart, een fijn ontbijt en een goede lunch.


Ik woon in een dorp  en vaak hebben ze hier de standaard dingen, niet dat daar iets mis mee is. Maar ik hou gewoon van uitgebreide en lekkere ontbijtjes. Zoals pancakes met fruit en een lekker sapje. En dat serveren ze daar hoor! Ik ben zo slecht in ontbijtjes kiezen dus namen mijn vriendin en ik allebei een ander ontbijt, zodat we konden delen. De bediening begreep direct wat wij bedoelde en deelde onze ontbijtjes direct door tweeën, zodat we allebei een halve portie hadden.

We kozen namelijk voor de berry pancakes met huisgemaakte jam en fruit. Krijg je al trek? Daarnaast namen wij de bananensplit. Nee nee niet het ijsje, maar een kom Griekse yoghurt met banaan, chocolade, granola en vers fruit. Uiteraard met een heerlijk vers sapje. Naast dat je bij Non pop up terecht kan voor een ontbijt of lunch zijn er regelmatig workshops.
De eerst volgende workshop is op  28 april Koffie & kalligrafie.

Daarnaast verzorgt Non op diverse locaties de catering. Mocht je op de hoogte willen blijven van de laatste nieuwtjes volg haar dan op facebook of op instagram.

Adres
Hoofdstaat 30
2678 CK De Lier
http://nonpopup.nl/

Volg je Puur Suzanne al via Facebook of Instagram? Ik zou het leuk vinden om jou daar ook te zien.

social
Latest posts by Yvonne (see all)