Heb je weleens gehad dat je de menukaart bekeek en je hart een sprongetje maakte? Ik had het toen ik op het terras van restaurant Rozey zat. Voordat ik reserveerde, had ik natuurlijk de menukaart al even bekeken en toen maakte mijn hart al een sprongetje. Maar toen ik daar op een warme zomeravond op het terras zat deed mijn hart het weer. En het fijne was, ik kon elk gerechtje proeven wat ik wilde.

Rozey is namelijk een restaurant waar ze alleen vega en vegan gerechtjes op de kaart hebben staan. Het is een all inclusive concept, dat wil dus zeggen dat het een vaste prijs voor het eten en drinken is. Je kunt elke ronde maximaal twee gerechtjes per persoon bestellen.

Rozey - Puur Suzanne

Ik had bedacht dat ik alle vegan gerechtjes wilde proeven en ik begon bovenaan de menukaart. De twee gerechtjes per ronde bestel je door middel van een bestelkaartje.
Maar ook al zijn de gerechtjes klein en bijna allemaal even verrukkelijk. Helaas kon ik niet alle gerechtjes proberen, omdat ik toch sneller voller raakte dan ik dacht. Mijn favoriet was de carpaccio van knolselderij en bloemkool uit de oven. Waarschijnlijk omdat ik het op deze manier nog nooit gegeten had, verraste de heerlijke smaakcombinatie mij.

vegan food - Rotterdam Puur Suzanne

Na ronde vijf dacht ik, ik stop, want ik wil nog wel een toetje. En als er dan ook nog eens 9 vegan toetjes op de kaart staan, maak dan maar eens een keuze.  Ik koos er uiteindelijk voor twee toetjes. De Rozey koek en Rozeys garden, deze toetjes in combinatie met een heerlijke havercappuccino maakte de avond compleet.

Ik vind Rozey Rotterdam een echte aanrader. Genoeg keuze, ongedwongen sfeer, mooi interieur en vriendelijk personeel.

Adres:
Wijnhaven 85
3011 WK Rotterdam

Elke dag geopend van 17:00 : 22:30

Inmiddels er ook een tweede vestiging geopend in Delft. Bekijk hier een reel van de vestiging in Delft.
Adres:
Zocherweg 9
2613 ZT Delft

Heb je hierna nog zin een gezellige borrel in Rotterdam. Lees dan hier waar je moet zijn.

Rozey Midden - Puur suzanne

 

Pulled Jackfruit - Puur Suzanne

Foto’s: Rozey Rotterdam

social
Laatste berichten van Yvonne (alles zien)