Gisteren bezocht ik samen met Andrea van de super fijne blog Vegan Bliss Love de nieuwe groene hotspot van Den Bosch: Oerwoud. Wij zouden al heel lang een keer samen thee drinken en deze nieuwe groene plek in de stad was een goede aanleiding om nu echt eens af te spreken.

Oerwoud is een stadstuinwinkel met health café in het centrum van Den Bosch. Een plek waar groen, gezondheid en duurzaamheid samenkomen. Je kan hier plantaardig eten en drinken daarnaast worden er regelmatig workshops en yogalessen gegeven. Ook kun je hier verschillende planten en leuke spulletjes voor in huis kopen. Daarnaast hebben zij een plantenasiel. Heb jij een plant thuis die te groot wordt? Of je hebt er teveel? Dan mag je deze planten gewoon naar Oerwoud brengen. Zij geven deze planten graag een plekje, verzorgen de plant en zoeken een nieuwe eigenaar voor de plant.

Oerwoud serveert plantaardig eten en drinken. Denk hierbij aan  salades, soepen, mezzeplanken, verse sapjes, smoothies, koffie, huisgemaakte chai latte en raw gebakjes. Alle producten zijn vers en biologisch en komen van plaatselijke boeren uit de buurt. Op dit moment zijn zij ook bezig met het aanleggen van een moestuin.

Oerwoud - Den bosch

Suzanne - www.puursuzanne.nl

OERWOUD:
​Vughterstraat 84
5211GL Den Bosch

Wat een fijne groene plek in de stad!  Ga je binnenkort naar Den Bosch sla deze hotspot zeker niet over. Check voor jouw bezoek even de website voor de openingstijden: www.oerwouddenbosch.nl

Volg je mij al via Facebook of Instagram? Ik zou het leuk vinden om jou daar ook te zien.

Laatste berichten van Suzanne (alles zien)