Voor diegene die het nog wisten: ik ontbijt het liefst op zondagmorgen in bed met koffie en croissants. Die kruimels in bed kunnen mij niet schelen. Ik word gewoon blij van ontbijt op bed.

Nog blijer word ik als het ontbijt niet zelf hoef te regelen. Een tijdje terug sliep ik in een hotel, waar ze het ontbijt op de kamer serveerde. Op een tijdstip naar wens. Verse croissants, warme broodjes, verse sap, fruit en wat beleg. Het enige wat ik hoefde te doen, was de deur te openen voor roomservice en een kopje onder het Nespresso apparaat te schuiven. Ik kon daarna heerlijk ontbijten in het hemels grote bed.

Waar kan dit?

Hotel Uylenhof is gelegen midden in het centrum van mijn lievelingsstad: Den Bosch. Het heeft een aantal prachtige kamers die van alle gemakken voorzien zijn. Sommige kamers hebben zelfs een eigen keuken. Het grote witte bed ligt hemels en als je geen zin hebt om je aan te kleden dan zou ik lekker in badjas met bijpassende pantoffels op bed liggen luieren. Mocht je wel zin hebben om er op uit te gaan. Lees dan het artikel van Suzanne nog even terug. Zij heeft een paar leuke hotspots voor jou gebundeld.

Adres:
Uylenhof Hotel
Uilenburg 24
5211 EV ‘s-Hertogenbosch

Waar ontbijt jij het liefste?

Volg je Puur Suzanne al via Facebook,Instagram of Pinterest? Ik zou het leuk vinden om jou daar ook te zien

social
Laatste berichten van Yvonne (alles zien)