Zaterdagmorgen half 10 er heerst rust in de winkelstraat, terwijl Sandra de planten en de kussens buiten zet, maak ik ondertussen een rondje in de winkel. In de winkel heerst dezelfde rust. Witte wanden, een fiets aan de muur een kleine opgeruimde keuken en heel veel mooie en leuke spullen. Ik ben in de Rumah conceptstore in Naaldwijk. In deze leuke winkel verkopen ze zoveel leuke spullen dat je eigenlijk ogen te kort komt.

Sieraden

Sieraden voornamelijk handgemaakt van onder andere Anna + Nina  en Petra Reyrink. Niet alleen leuk om te geven, maar ook om te krijgen. Op de tweede foto vind je een heel mooi kettinkje met een ‘kokertje’. In dat ‘kokertje zit een briefje waar je een mooie boodschap of quote op kunt schrijven.

dsc_0305

dsc_0280

dsc_0292

Interieur

Prachtige meubels van Box Worx en hele leuke accessoires voor in huis. Die ananas maakt je interieur toch heerlijk zoet? Het mooie glasplaatje met de tekst: Follow your dreams hangt inmiddels in mijn toilet. Zodat ik elke dag herinnerd wordt aan deze quote.

dsc_0294

dsc_0290

dsc_0276

Kids

Hippe kinderkleding mag ook zeker in deze winkel niet ontbreken van de merken: Sproet en Spruit, Donsje en little lovely company. Wat dacht je van dat keke strikje? Perfect voor zon- en feestdagen!

dsc_0275

dsc_0274

dsc_0297

Vintage

dsc_0306

Gifts

Mooie teksten op verschillende items van Suhka of wat dacht je van een mooie verjaardagskaart? Prachtige glazen of of een heerlijke thee van Steijns house of happiness. Deze thee drink je niet uit een theeglas, maar uit een wijnglas.

dsc_0273

Terwijl ik een rondje door de winkel loop, komt er een vrouw met haar hond en volle boodschappentas binnen. “Heb je nog wat lekkers?” zegt ze en staat inmiddels voor de goedgevulde vitrine met alle lekkere gebakjes. De lekkere gebakjes van SUE Food en Springle Bakery kan je mee naar huis nemen, maar kan je ook gezellig in de winkel op eten met een heerlijke kop koffie van Bocca. En dat is nog niets alles. Het gehele jaar zijn er ook leuke workshop die worden gegeven in de winkel. Wil je altijd op de hoogte blijven van de nieuwste items in de winkel en de data van de workshops die er gegeven worden? Volg Rumah conceptstore dan op Facebook of Instagram.

Workshops in de maand september:

  • woensdag 21 september 14:00 Theeproeverij
  • woensdag 21 september 19:00 koffieworskhop: van boon tot koffie
  • woensdag 28 september 19:00 Workshop: Handletters
  • vrijdag 30 september 19:00  Cocktailworkshop: basis
Rumah conceptstore
Rembrandtstraat 15 – 2671 GC Naaldwijk
dsc_0296

dsc_0298

dsc_0310

 

social

Yvonne

30 | Houdt van natuurlijk licht fotografie, het buitenleven, muziek, ontbijt op bed | lactoseintolerant | één persoons maaltijden
social

Latest posts by Yvonne (see all)