Buiten staan tussen de bomen grote roze picknicktafels. Het ziet er vrolijk uit. Als ik naar binnenloop bij de streetfoodclub waan ik mij in een prachtig gekleurde oase. Drukke printjes op de muren, verschillende soorten tafels en stoelen, veel planten en in het midden is het plafond voorzien van een glas in lood dak. Achter de bar staan alle gekleurde dranken uitgestald. Het interieur smoelt en je kunt er de perfecte Instagram foto maken. Maar daar kom ik natuurlijk niet voor. Ik kom er om uitgebreid te ontbijten of zeg maar gerust brunchen. Zoals jullie vast wel weten is dat mijn favoriete moment van de dag. Nadat we ons binnen hebben verlekkert aan het mooie interieur kiezen wij, Suzanne, Ellen en ik er voor om buiten te gaan zitten. Het is namelijk het tropische warme weekend. 

Streetfoodclub Utrecht - www.puursuzanne.nl

Suzanne zegt: “Waar hebben jullie trek in?”  Dit keer gris ik niet de kaart uit haar handen, maar zeg ik “Ik laat mij verrassen.”  “Kiezen jullie maar”. Best gedurft voor een controlfreak die ik ben. Maar ik vertrouw Suzanne en Ellen.  Als Suzanne besteld heeft bekijk ik alsnog de kaart. Er staat meer dan genoeg lekkers op met genoeg keuzes. Zowel vega en vegan en vlees. De brunch serveren ze de hele dag. Dat zou elk restaurant moeten doen. Want brunch kan van mij part elk moment van de dag.

Mijn hart maakt een sprongetje als de gezellige bar- man en vrouw met de gerechten in hun handen aankomen. Op tafel wordt alles uitgestalt. Pancakes naturel. Daarnaast een Acai Bowl, Bali bowl en bananenbrood. Mij kun je niet blijer maken. Heerlijk van alles proeven. Mijn favoriet, oh man ik kan niet kiezen, maar ik denk de pancakes. Die zijn de hemels. De bowls zijn heerlijk fris en zomers. Perfect voor deze warme dag.

Kortom Streetfoodclub Utrecht is zeker een aanrader. Een uitgebreide heerlijke kaart, een prachtig interieur en vriendelijk personeel. Het personeel is niet opdringerig, maar zodra je ze nodig hebt staan ze al bij je. Ze zijn in voor een gezellig praatje en hebben plezier in hun werk. Iets dat ik altijd erg waardeer als ik ergens ga eten.

Adres:
Streetfoodclub Utrecht
JANSKERKHOF 9, UTRECHT

Streetfoodclub Utrecht - www.puursuzanne.nl
 
Streetfoodclub Utrecht - www.puursuzanne.nl

Streetfoodclub Utrecht - www.puursuzanne.nl

Wil je mijn recepten en artikelen in jouw mailbox ontvangen? Schrijf je dan in voor de wekelijkse update.

social
Laatste berichten van Yvonne (alles zien)