Afgelopen zondag was ik op SwanMarket Den Haag. Mijn tweede bloggersmeeting zonder Suzanne aan mijn zijde. Ik kan dat best een beetje huiverig zijn, omdat ik het graag goed wil doen.
Ik had mijn camera opgeladen, maar ik kon nergens in huis visitekaartjes vinden van PuurSuzanne. Een goede voorbereiding al zeg ik zelf. Dan maar zonder visitekaartjes op pad.

SwanMarket is een platform voor startende en creatieve ondernemers die hun producten aan het grote publiek willen tonen. Door middel van kraampjes krijg je een echt markt gevoel. Ik was deze keer in Den Haag en hier loop je een rondje om de kerk.Er zijn verschillende kraampjes waar je leuke vintage spulletjes kunt kopen of wat dacht je van prachtige handgemaakte sieraden of handgemaakte leren tassen, maar ook een kraam met kaarten met prachtige teksten, zoals de kraam van Woordkunsten.

DSC_0085

DSC_0091

DSC_0083

DSC_0089

DSC_0072

Maar er is meer dan alleen maar kraampjes met leuke spulletjes. Er is namelijk ook een foodgedeelte. Iets waar ik mijn hart kan ophalen. Kraampjes met heerlijke hapjes, broodjes of wat dacht je van een lekker gezond sapje? Lange picknicktafels op het plein waar verschillende mensen bij elkaar aanschuiven en genieten van hun van hun heerlijke gerechtje. Live muziek op de achtergrond en een zonnetje aan  de hemel. Wat wil je nog meer?

DSC_0126

DSC_0122

DSC_0123
DSC_0125

DSC_0132
DSC_0069

Net voordat je aan het foodgedeelte begint, tenminste als je het rondje tegen de klok in loopt, loop je rechtsaf de Prinsenstraat in. Op nummer 3 zit daar de Collectiv. conceptstore. Deze winkel is in samenwerking met de ondernemers die op Swanmarket staan opgericht. Zij runnen ook met zijn alle de winkel. Uiteraard vind je hier ook veel van deze leuke spulletjes welke je ook bij de kraampjes kunt kopen. Op de vintage meubels mag je gewoon je kopje koffie drinken samen met een lekker gebakje. Moet je alleen wel oppassen dat niet iemand de stoel wilt kopen waar jij net op zit.

DSC_0108

DSC_0109

DSC_0106

SwanMarket is bijna het gehele jaar te vinden op diverse locaties. In de maand augustus kan je de vinden:

7 augustus Museumpark Rotterdam

14 augustus Shelter Antwerpen

28 augustus Vredeburg Utrecht

Voor meer informatie www.swanmarket.nl/#agenda

social

Yvonne

30 | Houdt van natuurlijk licht fotografie, het buitenleven, muziek, ontbijt op bed | lactoseintolerant | één persoons maaltijden
social

Latest posts by Yvonne (see all)