Het festival seizoen komt weer op gang, mijn favoriete maanden van het jaar. Ik ben dol op festivals en aankomend weekend is het weer tijd voor Taste of Amsterdam.

Het grootste restaurantfestival – 2 t/m 5 juni in het Amstelpark.

Ik heb er zelf ontzettend veel zin in. Ik ga samen met Dennis vrijdagavond een bezoek brengen aan Taste of Amsterdam. Ik hoop echt dat het mooi weer wordt zodat wij buiten kunnen genieten van al het lekkers en leuke workshops.

 Wat is er allemaal te doen op Taste of Amsterdam?

Ben je net als ik een liefhebber van food dan ben je bij Taste of Amsterdam op de juiste plek. Het festival heeft voor ieder wat wils, ook de jongste foodies worden niet vergeten want er is zelfs Taste of kids.

Het is een restaurant festival waar jij eindelijk de kans krijgt om de beste chefs en keukens van Amsterdam op één plek te vinden. De grootte van de gerechten zijn daarom afgestemd om jou de kans te geven om van meerdere restaurants iets te kunnen proeven. Naast dat je veel lekkers kan proeven kun je ook veel doen daar: je kunt meedoen aan wijnproeverijen, kookdemonstraties van Nederlands bekendste chefs en masterclasses. Ook kun je heerlijke producten mee naar huis nemen door te shoppen bij kleine en lokale ondernemers op de markt.

Ik ga zelf een workshop volgen bij The Glass House. Je krijgt antwoord op de volgende vragen: in welk glas moet je wijn schenken voor de beste smaakbeleving en in welk glas komt die heerlijke whisky die je thuis op de plank hebt staan het beste tot zijn recht? Deze workshop start ieder uur. Deelname aan deze of andere workshops zit bij de prijs van het toegangskaartje inbegrepen en je hoeft je niet vooraf in te schrijven. Benieuwd welke workshops er nog meer zijn? Bekijk dan hier het programma.

Taste of amsterdam - www.puursuzanne.nl

Taste of amsterdam - www.puursuzanne.nl

Wanneer is het?

Het grootste restaurantfestival is van 2 t/m 5 juni in het Amstelpark.

Openingstijden Taste 2016:

Donderdag 2 juni: 17:00 – 23:00 uur

Vrijdag 3 juni: 15:00 – 23:00 uur

Zaterdag 4 juni: 12:00 – 23:00 uur

Zondag 5 juni: 12:00 – 22:00 uur

Kaartjes met korting

En ik heb nog iets leuks voor jullie. Ik mag kaartjes voor Taste of Amsterdam aanbieden met korting. Als je via deze link de kaartjes bestelt betaal je voor 2 tickets €18,- in plaats van €24,-. Deze actie loopt tot en met zondag 5 juni. Ook als je op het laatste moment besluit om naar Taste of Amsterdam te gaan. Be smart, koop de tickets vooraf want 2 tickets aan de deur kosten €30,-.

Zie ik je daar?

*Deze blog is geschreven in samenwerking met Taste of Amsterdam. Lees hier mijn disclaimer.

Suzanne

Hoofdredacteur
Houdt van: goed en lekker eten | festivals | muziek | chocolade | koffie | dromen | kookt graag met groenten en dan het liefst paprika's | groen is mijn favoriete kleur

Latest posts by Suzanne (see all)