Op slechts 15 minuten fietsen vanaf mijn huis zit Uluwatu beach op het strand van Hoek van Holland. Het zit er al enig tijd, maar ik was er dus nog nooit geweest. Het is dat een vriendin, die er toen koffie zat te drinken mij een foto stuurde van de menukaart van Uluwatu met de tekst: “Kijk Yv genoeg vegan opties”. Dat moest ik natuurlijk uitproberen. Met twee vriendinnen plof ik er op een zonnige ochtend neer op het terras. Het is er nog heerlijk rustig en ik weet niet wat het is, maar altijd als ik op het strand ben bij een strandclub heb ik direct een vakantiegevoel. Zo ook bij Uluwatu. Ik bestel een heerlijke haver cappuccino en laat mijn blik over de kaart glijden. De kaart bestaat uit zowel vegan, vega, vis en vlees. Alles wat op de kaart staat kun je de hele dag bestellen. Daar hou ik zo van.

Uitaard kan ik niet kiezen dus we bestellen verschillende gerechten die we delen. Het worden de banana pancakes, acai bowl en de bao buns met jackfruit.

uluwatu - vegan pancakes - Hoek van Holland - Puur Suzanne

Een foto zegt meer dan duizend woorden, toch? De gerechten waren heerlijk. De bun is mijn favoriet en het voelt alsof ik weer even in Azië ben. Door de vele opties op de kaart, is er voor iedereen wel wat lekkers te vinden. En mocht het nu geen warme zomerse dag zijn. Ga er dan heerlijk binnen zitten. Het is prachtig en sfeervol ingericht. Er zijn verschillende knusse hoekjes met uitzicht op het strand. De wanden en de meubels hebben lichte kleuren en hierdoor kom je helemaal tot rust.

Kortom Uluwatu is een echter aanrader.

Adres:
Zeekant 57
3151 HW Hoek van Holland

Het stand van Hoek van Holland heeft meerdere strandtenten met vega en vegan opties op de kaart. Zoals Pele surfshack  of plstk

uluwatu - vegan hotspot - Hoek van Holland - Puur Suzanne

 vegan hotspot - Hoek van Holland - Puur Suzanne

- vegan hotspot - Hoek van Holland - Puur Suzanne

Wil je starten met een gezonde levensstijl? Bestel dan mijn nieuwste e-book: Eat Good, Feel Good. 

social
Laatste berichten van Yvonne (alles zien)