Afgelopen week ging met twee vriendinnen, nouja met Yv die soms mijn zus is maar meestal mijn vriendin en Ellen op hotspot tour in Utrecht. Ik kan je vertellen er zijn veel leuke hotspots in Utrecht. Onder andere ook Anan. Hier was ik al een keer eerder geweest, maar ik had hier toen geen foto’s gemaakt. Dus dit was een heel goed excuses om nog eens terug te gaan.

Anan Utrecht - www.puursuzanne.nl

Ik ben echt dol op de Aziatische keuken. Helemaal nadat ik een aantal jaar geleden mijn wereldreis startte in Azië. Als ik zou moeten kiezen wat mijn favoriete Aziatische gerecht is vind ik dat lastig. Ik vind namelijk zo veel lekker. Ik hou van noodles, kleine gerechtjes, dimsum en summerrolls.

Anan is een Vietnamees restaurant. Ik zelf ben nog nooit in Vietnam geweest, maar Yvonne die dat wel is en zij zei dat ze weer even terug was in de tijd. De geur, het interieur, de sfeer en vooral het streetfoodmenu is echt Vietnamees. Er is genoeg keuze uit vega, vis en vlees. Doordat je allemaal kleine gerechtjes kunt bestellen, kun je van alles wat proeven en is het ook heel leuk om het met elkaar te delen.

Anan Utrecht - www.puursuzanne.nl

Anan Utrecht - www.puursuzanne.nl

Anan Utrecht - www.puursuzanne.nl

Wij bestelde verschillende vegetarische gerechtjes. Mijn favoriet zijn de vegatable dumplings. Daar kan ik echt geen genoeg van krijgen. Maar ik liet mij ook verrassen door de vega shrimps. Ik ging bijna twijfelen of het geen echte garnalen waren. Heerlijk gebakken in een krokant korstje en afgetopt met een lekker sausje.

Ja, Anan is wat mij betreft echt een aanrader! Ben je net als ik dol op Vietnamees eten? Ga hier dan zeker een keer naar toe. Bestel een heleboel verschillende gerechtjes, zodat je van alles wat kan proeven en smullen maar!

Anan Utrecht - www.puursuzanne.nl
Anan Utrecht - www.puursuzanne.nl

Adres:
Voorstraat 23
3512 AH, Utrecht
https://restaurantanan.nl

Puur Suzanne

Wil je mijn recepten en artikelen in jouw mailbox ontvangen? Schrijf je dan in voor de wekelijkse update.

Laatste berichten van Suzanne (alles zien)