Het veganistische restaurant SNCKBR (in Utrecht) heeft de naam verandert. Het restaurant gaat verder onder de naam Waku Waku, een verwijzing naar de gelijknamige Nederlandse televisiequiz over dieren en de natuur uit de jaren ’90.

Ik word er zo ontzettend blij van dat plantaardig eten steeds gemakkelijker wordt. Ik weet nog dat ik ruim 8 jaar geleden besloot om vaker vegetarisch te eten. En dat het aanbod in restaurants in Nederland, wat teleurstellend was. En nu is er gewoon een restaurant met een complete vegan kaart. Hoe fijn is dat?

Twee weken geleden ging ik voor het eerst bij Waku Waku eten. Oooh en ik  heb toch zo lekker gegeten. Mijn favoriet is the Waku Waku burger en de bitterballen. Eindelijk weer bitterballen eten, haha. Toen ik net vegetariër werd miste ik vooral de bitterballen.

Het personeel is heel vriendelijk en behulpzaam. Ook iets wat ik heel belangrijk vind. Je kunt nog zo lekker eten maar als het personeel chagrijnig is, is je horeca beleving toch wat minder.

En had ik al gezegd dat het interieur te gek is? Het ziet er luxe maar ook toegankelijk uit. En de velvet stoeltjes wilden ik eigenlijk mee naar huis nemen. ;-) Ja, Ik kom hier zeker nog een keer terug.

Waku Waku - www.puursuzanne.nl

Waku Waku - www.puursuzanne.nl
Waku Waku
Waku Waku

Waku Waku
Vredenburg 28
3511 BC UTRECHT
https://wakuwaku.nl

Neem ook zeker een kijkje op hun Instagram  voor hele fijne plaatjes van het heerlijke eten.

Wat is jouw favoriete vega(n) hotspot?

Suzanne

↠ Hoofdredacteur & voedingscoach
↠ Receptontwikkelaar
↠ Save water, eat plants 💚
↠ Deelt met liefde vega(n) recepten

Latest posts by Suzanne (see all)