Het weekend staat voor de deur. Voor mij betekent dat altijd dat ik wat meer aandacht besteed aan mijn ontbijt met goede koffie en fijne muziek op de achtergrond. Zo hoort een weekend te zijn. Ik maak graag op zo’n ochtend pannenkoeken, mugcake of wafels. Op dit moment ben ik weer dol op wafels en besloot om mijn favoriete wafel recepten voor jullie op een rij te zetten. Haal je wafelijzer maar onder het stof vandaan en ga dit weekend lekker aan de slag. Klik op de groene titel om bij het recept uit te komen.

Wafels met pompoen

Wafels met pompoen - www.puursuzanne.nl

Heb je er er wel eens aan gedacht om pompoen toe te voegen aan je wafels? Ik maak in dit recept gebruik van pompoenblokjes uit de vriezer. Zorg dat je deze ontdooit voordat je deze in de wafels gaat gebruiken. Dit kan je doen door de avond van tevoren de pompoen in een bakje in de koelkast te zetten.

Brusselse wafels met ijs

Brusselse wafels - www.puursuzanne.nl

Dit zijn de favoriete wafels van mijn zus Yvonne. Aanradertje hoor!

Havermoutwafels met appel

Wat een goed idee van Linda om wafels te maken van havermout. Deze komen ook absoluut een keertje bij mij op de ontbijttafel.

Wortelwafels met tonijn

wortel wafels

En als je dacht dat je alleen zoete wafels kunt eten dan heb je het mis. Een aantal maanden geleden at ik deze heerlijke hartige wafels met tonijn en wortel bij Annemieke. Ook heerlijk als lunch.

Welk wafelrecept is jouw favoriet?

Volg je mij al via Facebook of Instagram? Ik zou het leuk vinden om jou daar ook te zien.

Laatste berichten van Suzanne (alles zien)