Pasen staat voor de deur. Tegenwoordig lijkt pasen net kerst. Familie over de vloer, Stress wat je gaat eten, waar je gaat eten en met wie je gaat eten. En met zijn allen in de rij bij de supermarkt.
Bij pasen hoort eieren zoeken en gezellig brunchen met mensen waar je blij van wordt. Daarom heb ik vast vijf recepten voor de paasbrunch voor jou gebundeld, zodat je in ieder geval niet hoeft te bedenken wat je gaat maken. En wie er in de rij van de supermarkt gaat staan en wie je uitnodigt? Dat moet je dan nog zelf maar  verzinnen. Klik op de groene titel om bij het recept uit te komen.

Een smoothie met kiwi

smoothie

Een heerlijke frisse smoothie mag natuurlijk niet ontbreken op de paastafel. In deze smoothie zit onder andere kiwi, banaan, citroen en komkommer.

Kwarkbroodjes

kwarkbroodjes - www.puursuzanne.nl

Deze broodjes doen het ook erg goed tijdens de paasbrunch. Het zijn kleine broodjes met kwark en rozijnen  op basis van amandel- en boekweitmeel die in een muffinblik gebakken worden. Waarom bak ik deze broodjes in een muffinblik? Omdat de kwarkbroodjes dan een mooiere vorm hebben. Erg lekker met een beetje roomboter of een likje jam.

Courgette soep

Courgettesoep www.puursuzanne.nl

Naast het zoet is het ook lekker om een warme soep te serveren. Een kom is misschien wat veel, omdat je dan geen trek meer heb in al dat andere lekkers. Serveer de soep  dan in (thee) kopjes of in een glaasje.

Dadeltaart

dadeltaart

Een beetje zoet hoort ook op de paastafel. Wat dacht je van deze heerlijke dadeltaart?

Ei muffins

ei muffins - www.puursuzanne.nl

Een ei hoort erbij. Need I say more?

Natuurlijk mag een chocolade, gekookt, gebakken, roer of een rauw (voor de fitgirls onder ons) ei ook niet ontbreken bij de Paasbrunch.

Fijne Pasen!

 

Volg mij al via Facebook & Instagram? Ik zou het leuk vinden om jou daar ook te zien.

Laatste berichten van Suzanne (alles zien)