Hoeveel paaseitjes hebben jullie al op? Ik veel te veel en dat, terwijl ik ze niet eens op mijn boodschappenlijstje zet. Overal kom ik ze tegen, op het werk, bij vriendinnen en als traktatie. Natuurlijk kan ik ze ook gewoon niet eten, maar ik vind de verleiding gewoon te groot. En dan moet de Pasen nog komen. Waarschijnlijk gaan de meeste van jullie gezellig ontbijten of brunchen. Maar mocht je er nog niet helemaal uit zijn. Ik heb vijf recepten voor je gebundeld die je zowel bij het ontbijt, brunch of zelfs bij de borrel kan serveren. Het enige wat jij dan nog hoeft te doen is naar de supermarkt en heel even in de keuken te staan om het te maken. Klik op de groene titel om uit te komen bij het recept.

Pannenkoekjes

zomerse pannenkoeken - www.puursuzanne.nl

Ik kan de hele dag wel pannenkoekjes eten, maar ik vind ze toch het lekkerst als ontbijt. Zeker deze met havermout en nectarines. Qua kleur past het precies bij de Pasen.

Smoothie

Groene smoothie - www.puursuzanne.nl

Mijn favoriete smoothie. Heerlijk als ontbijt, maar mocht je meer serveren dan deze smoothie, zou ik hem serveren in kleine glaasjes. Zodat je nog voldoende trek hebt in de rest.

Breekbrood

De kerststerren moet je even wegdenken, want dit breekbrood kan ook heel goed voor de Pasen. Bij het ontbijt, brunch of wat dacht je voor bij de borrel met zelfgemaakte kruidenboter of zelfgemaakte eiersalade.

Eiersalade

Simpel en gemakkelijk te maken en heerlijk voor bij het zelfgemaakte breekbrood.

Chocolademouse

chocolade pudding - www.puursuzanne.nl

Heerlijk om bij het ontbijt of de brunch te serveren of natuurlijk als toetje bij het diner.

Oh en vergeet die chocolade eitjes niet op je boodschappenlijstje te zetten. Nee nee totaal niet gezond, maar zo lekker en bij Pasen hoort immers een ei. Wat voor ei dat staat nergens bij.

social
Laatste berichten van Yvonne (alles zien)