Het is zomervakantie en dat betekent dat veel mensen vrij hebben. Sommige gaan op vakantie en anderen blijven weer heerlijk thuis en met thuis blijven daar is niets mis mee. Wat is er dan leuker dan met je lief, gezin of vrienden lekker  te picknicken in het park of op het strand. Ik heb vijf lekkere recepten voor de picknick voor je gebundeld die met gemak goed blijven in de koelbox. Het enige dat jij nog hoeft te doen is boodschappen en wat vrienden uit te nodigen.  Klik op de groene titels om bij het recept uit te komen.

Yoghurt dip met paprikareepjes
paprika met dip - picknick - www.puursuzanne.nl

Een lekkere gezonde snack en daarnaast staat z’n gekleurde paprika ook nog eens gezellig op je picknickkleed. Het is niet alleen lekker met paprika, maar ook met andere groentes zoals wortel, komkommer en witlof.

Salade
Panzanella - picknick - Puur suzanne

Een salade is altijd erg gemakkelijk te maken en zeker deze. Deze heerlijke broodsalade heeft een basis van honingtomaten, komkommer en brood.

Kipkerrie salade
kipkerrie - picknick - www.puursuzanne.nl

Stokbrood of toast met lekkere smeersels is altijd goed. Zoals zelfgemaakte kruidencreme of wat dacht je van deze vegan kipkerrie salade.

Dadeltaart
vegan dadeltaart - picknick - puur Suzanne

Naast al dat gezonds mag er ook iets zijn om echt te snoepen. Deze dadeltaart is niet zo zoet als dat je hem gewent bent van de Bagels en Beans maar des al niet te min. Je hebt slechts vijf ingrediënten nodig.

Ijsthee
ijsthee - www.puursuzanne.nl

Natuurlijk kun je een flesje wijn in je picknickmand stoppen, maar is ijsthee geen fijnere dorstlesser? Zeker als je hem zelf maakt. Maak deze heerlijke recepten, koop een leuk picknickkleed en bestel een beetje zon. Ik denk dat je dan een heerlijke middag of avond kan hebben. Enjoy!

Wat vind jij de leukste plek om samen met iemand te picknicken?

Wil je starten met een gezonde levensstijl? Bestel dan mijn nieuwste e-book: Eat Good, Feel Good.

social
Laatste berichten van Yvonne (alles zien)