De zomervakantie staat voor de deur en dat betekent dat veel mensen vrij hebben. Veel mensen vliegen naar naar de zon. Sommige mensen blijven heerlijk thuis en daar is immers niets mis mee. Wat is er dan leuker dan met je lief, gezin of vrienden lekker  te picknicken in het park of op het strand. Ik heb vijf lekkere recepten voor je gebundeld die met gemak goed blijven in de koelbox. Het enige dat jij nog hoeft te doen is boodschappen en wat vrienden uit te nodigen.  Klik op de groene titels om bij het recept uit te komen. 

Yoghurt dip met paprikareepjes

paprika met dip - www.puursuzanne.nl

Een lekkere gezonde snack en daarnaast staat z’n gekleurde paprika ook nog eens gezellig op je picknickkleed. Het is niet alleen lekker met paprika, maar ook met andere groentes zoals wortel, komkommer en witlof.

Salade
salade met blauwe kaas - www.puursuzanne.nl

Een salade is altijd erg gemakkelijk te maken en zeker deze met blauwe kaas. Echt een feestje op het picknickkleed. Natuurlijk kan je ook een andere snelle salade maken.

Kipkerrie salade
kipkerrie - www.puursuzanne.nl

                                                                                                                                                                              Stokbrood of toast met een lekker smeersel is altijd goed. Je kan natuurlijk gewoon roomboter met zeezout meenemen of kruidenboter, maar wat dacht je van deze zelfgemaakte kipkerrie salade. Heerlijk op een stukje stokbrood.

Dadeltaart
dadeltaart

Naast al dat gezonds mag er ook iets zijn om echt te snoepen. Deze dadeltaart is niet zo zoet als dat je hem gewent bent van de Bagels en Beans maar des al niet te min. Je hebt slechts vijf ingrediënten nodig.

Ijsthee


Natuurlijk kun je een flesje wijn in je picknickmand stoppen, maar is ijsthee geen fijnere dorstlesser? zeker als je hem zelf maakt. Maak deze heerlijke recepten, koop een leuk picknickkleed en bestel een beetje zon. Ik denk dat je dan een heerlijke middag of avond kan hebben. Enjoy!

Wat vind jij de leukste plek om samen met iemand te picknicken?

social
Latest posts by Yvonne (see all)