Aardbeien zijn wel de snoepjes onder het fruit. Tenminste dat vind ik. Een aardbei zit vol vezels, vitamine C en folaat (vitamine B11) en is een natuurlijke bron van suikers. Ik kan er geen genoeg van krijgen. Als ontbijt, als toetje of ter garnering over een taartje. Daarom deel ik vandaag met jou vijf heerlijke en gemakkelijke recepten met aardbei. Klik op de groene link voor het recept.

Overnight Oats
Overnight oats - www.puursuzanne.nl

Het is een makkelijk, snel en heel erg lekker ontbijt. Je zet een avond van tevoren alles klaar en de volgende dag kun je het gelijk eten. Dus mocht je er nu trek in hebben, dan heb je er nu natuurlijk niks aan maar misschien een leuk idee voor morgen?

RAW cupcakes
cupcakes -www.puursuzanne.nl

Deze raw cupcakes zijn weer eens anders dan de standaard cupcakes. Normaal gesproken doe je cupcakes in de oven, maar deze versie zet je juist in de vriezer! Deze maak je van dadels, noten en natuurlijk aardbeien.

Crumble
havermoutcrumble met aardbeien

Aardbeien crumble op basis van aardbeien. Lekker als ontbijt of als toetje.

Vegan muffins
vegan muffins - www.puursuzanne.nl

Wil je een keer geen ei in je muffin, dan wordt er vaak gekozen voor banaan. Deze heerlijke muffin is zonder banaan op basis van havermout, appelmoes en aardbei.

Vegan taartjes
Vegan taartjes - www.puursuzanne.nl

Voor deze heerlijke RAW taartjes met aardbei heb je geen oven nodig. Deze ‘bak’ je in de vriezer.

Eet smakelijk!

Volg je Puur Suzanne al via Facebook of Instagram? Ik zou het leuk vinden om jou daar ook te zien.

social
Laatste berichten van Yvonne (alles zien)