Vegan lunchen is toch best lastig? Ik hoor het regelmatig om mij heen. Ik snap dat het lastiger is als je buiten de deur luncht of als je luncht in een bedrijfskantine waar ze nog standaard broodjes kroket en saucijzenbroodjes verkopen. De broodjes gezond voorzien van de standaard kaas en ham. Als de keuze in vega of vegan erg beperkt is dan is het fijn om je eigen lunch mee te nemen. Ik heb daarom vijf recepten voor je gebundeld voor een vegan lunch. Zo kun je heerlijk variëren en heb je heel de week elke dag een andere vegan lunch. Klik op de groene link en kom uit bij het recept.

Chili sin carne met wraps
wraps met chili sin carne

Ik maak dit gerecht regelmatig als avondeten en vervang de wraps dan voor rijst. Wat ik overheb vries ik in en één portie bewaar ik voor de volgende dag voor de lunch  Even opwarmen en je hebt een super gezonde en lekkere lunch. Zeker met het koudere weer wat er weer aan komt.

Brood met gebakken champignons
Boterhammen met gebakken champignons - Puur Suzanne

Dit is met stipt op 1 mijn favoriete lunch. De combinatie met truffel en champignons is zo goed. Ik kan er geen genoeg van krijgen.

Paprika pompoensoep
Paprika-pompoensoep - www.puursuzanne.nl

Ook zo dol op pompoensoep? Deze variant met paprika is erg lekker. Zeker met een sneetje brood met zelfgemaakte kruidencrème erbij.

Tosti met gegrilde groente
groente tosti lazyload's - www.puursuzanne.nl

Een boterham gevuld met gegrilde groente en een beetje hummus. Is weer eens iets anders dan de tosti kaas.

Quinoa salade met vega kip
Quinoa salade met vega kip

Een lekkere salade mag deze week niet ontbreken. Het vergt een klein beetje voorbereiding, maar dan heb je wel deze heerlijke en voedzame lunch.

Met welk gerecht ga jij deze week lunchen?

Wil je starten met een gezonde levensstijl? Bestel dan mijn nieuwste e-book: Eat Good, Feel Good.

social
Laatste berichten van Yvonne (alles zien)