Pasta is altijd een goed idee. Ik ben altijd heel erg fan geweest van pasta met rundergehakt maar wat als je geen vlees meer wilt eten? En wat als je liever kaas ook laat staan? Kan je dan nog een lekker bordje pasta. Ja, hoor dat kan zeker. Ik zette vandaag maar liefst 5 heerlijke vegan pasta recepten voor jullie op een rij. En ik weet zeker dat je het vlees en de kaas niet gaat missen. Klik op de groene link om uit te komen bij het recept.

Pasta met champignons

Pasta met champignons - www.puursuzanne.nl

Deze pasta met champignons is ontstaan met restjes uit de koelkast en was zo’n succes, dat ik dit gerecht bijna wekelijks maak. Het is erg makkelijk en snel klaar. En ja daar hou ik van. Ik gebruik zelf graag rijstpasta (te koop bij de biowinkel) maar je kunt dit recept ook prima met volkoren pasta maken. Ik garneer deze pasta met edelgistvlokken. Edelgistvlokken kun je online of bij de biowinkel kopen.

Pasta met erwtenpesto

Pasta pesto
Wat dacht je van deze heerlijke pasta met pesto van de blog ZonderZooi. Deze pesto is anders dan gewone pesto, de pesto is namelijk gemaakt van erwten.

Spaghetti met avocado spinazie pesto

Dit is denk ik het meest simpele pastagerecht ooit. Het duurt niet langer dan 10 minuten om het te bereiden. En dan heb je wel echt een hele gezonde pasta op tafel staan.

Vegan Mac and Cheese

Mocht je denken dat je als vegan geen Mac and Cheese kunt eten? Dan heb je het mis. Merel van de Groene Meisjes laat zien dat ook van Mac and Cheese een heerlijke vegan variant is te maken.

Pasta met walnoten en champignons

vegan pasta - www.puursuzanne.nl

Maar hebben jullie er wel eens aan gedacht om noten als vleesvervanger te gebruiken? Noten zorgt voor een extra bite aan een gerecht. En daarom voegde ik aan deze pasta wat walnoten toe. Echt heel lekker. Ik weet zeker dat je in deze pasta het vlees niet mist.

Volg je mij al via Facebook,Instagram of Pinterest? Ik zou het leuk vinden om jou daar ook te zien. 

Laatste berichten van Suzanne (alles zien)