Heb je weleens zelf broodbeleg gemaakt? Veel broodbeleg is te zoet, te zout of te vet. Het is een goed idee om zelf broodbeleg te maken. Vandaag zet ik mijn favorieten voor jou op een rijtje. Het zijn recepten van mij en mijn lieve blog collega: Bo van Beaufood.  Klik op de groene link om uit te komen bij het recept.

Paprikaspread

paprika spread - www.puursuzanne.nl

Heerlijk is deze combinatie van geroosterde paprika’s en cashewnoten. Ik at deze spread vorig jaar voor het eerst tijdens een yoga retraite en maak ik sindsdien regelmatig. Ook lekker op een toastje voor bij de borrel.

Tonijnsalade met kappertjes

tonijnsalade - www.puursuzanne.nl

Deze goed gevulde tonijnsalade van Bo is echt een feestje op jouw boterham. Als je ooit zelf tonijnsalade gemaakt hebt wil je nooit meer anders.

Zelfgemaakte kipkerrie salade

kipkerrie - www.puursuzanne.nl

Heb je zelf wel eens kipkerrie salade gemaakt? Dit is namelijk echt heel makkelijk. Dit recept van Yvonne is blijvertje.

Doperwtenspread met munt 

doperwtenspread- www.puursuzanne.nl

Deze groene spread bevat walnoten, knoflook, doperwten en munt. Lekker voor op brood, een cracker maar ook door de pasta.

Makreel salade

Ooh deze makreelsalade van Bo ziet er toch heerlijk uit? Zij maakte er ook nog heerlijke havermoutbroodjes bij.

 

Welk recept ga jij als eerste maken?

Volg je mij al via Facebook of Instagram? Ik zou het leuk vinden om jou daar ook te zien.

Suzanne

Hoofdredacteur
Houdt van: goed en lekker eten | festivals | muziek | chocolade | koffie | dromen | kookt graag met groenten en dan het liefst paprika's | groen is mijn favoriete kleur

Latest posts by Suzanne (see all)