Zin in een heerlijke voedzaam tussendoortje? Maak dan deze bananen lollies. Ook superleuk om samen met kinderen te maken.
Zoals je in deze reel ziet zijn ze supersimpel om te maken en heel erg lekker. Met maar 4 ingredienten en wat geduld tover je jouw bananen om tot heerlijke bananen lollies. De bananen moeten wel even kort voordat je ze gaat maken in de vriezer op een prikker. In het recept staat 15 minuten, maar wat langer kan uiteraard ook dan worden het meer ijsjes. Een heerlijke verfrissing op een warme dag.
Vind je het leuk wat wij doen? Ben je blij met de recepten die gratis toegankelijk zijn? Weet dat je ons kan supporten via een kleine donatie. Hiermee zorgen we ervoor dat dat de recepten op Puur Suzanne altijd gratis toegankelijk zullen blijven voor iedereen.
Bananen lollies
Ingrediënten
- 2 bananen eet rijp
- 4 prikkers
- 1 volle pot 100% pindakaas
- 50 gr gebroken pinda’s
- 125 gr pure biologisch chocolade
- 1 leeg glazen potje
Instructies
- Schil de bananen en halveer deze.
- Schuif ze op een prikker
- Plaats de bananen even in de vriezer (15 min, maar langer kan ook)
- Smelt ondertussen de chocolade au bain-marie in het glazen potje
- Haal de bananen uit de vriezer, dip in de pindakaas, dan rollen in de pinda’s en daarna in de chocolade.
- Herhaal dit bij de andere.
- Zet ze voor minstens 20 minuten in de vriezer.
Wil je starten met een gezonde en meer plantaardige levensstijl? Bestel dan mijn boek: Vaker Plantaardig!
- Ontbijttaartjes van granola - 06/03/2023
- Vegan kipkerrie salade - 27/01/2023
- Vegan chocolade koeken met pistache - 09/12/2022
Super lekker!