Borrelen doen we het meest op vrijdagmiddag, maar ik kan het ook erg lekker vinden op zondag. Wat lekkere dingen op een plank een lekker drankje, muziek aan en een boek er bij. Tenminste dat doe ik als ik op zondagmiddag alleen ben. Met vrienden is altijd iets gezelliger, maar wat ga je ze serveren als je weinig inspiratie hebt en denkt bij borrelen horen van die zoute stengels, een bakje nootjes en wat chips. Natuurlijk dat kan ook en die kan je er altijd nog bij serveren, maar met deze recepten maak jij een heerlijke borrelplank. Klik op de groene link om uit te komen bij het recept.

Avocadodip

Avocado dip - www.puursuzanne.nl

Deze kleurrijke avocadodip staat niet alleen heel gezellig op tafel, het is ook nog eens gezond.

Kipkerriesalade

kipkerrie - www.puursuzanne.nl

Deze salade is heerlijk voor op een broodje, maar kan ook goed op een toastje voor bij de borrel. Of lekker op een stukje komkommer.

Kaasstengels

Deze kaasstengels van  havermout zijn een verantwoorde snack tijdens de borrel en geven het idee dat je bij een late night show zit.

Hapjes met komkommer

hapjes met komkommer - www.puursuzanne.nl

Net even anders dan een toastje, maar wel net zo lekker. Deze hapjes zijn heerlijk fris.

Pastinaakchips

pastinaak - www.puursuzanne.nl

Is de borrel al een tijdje van te voren gepland, dan kan je zeker deze pastinaakchips maken. Het vergt wat tijd, maar dan heb je ook wel heel iets lekkers op de borrelplank staan.

Vergeet je het drinken niet koud te zetten?
Enjoy!

Volg je Puur Suzanne al via Facebook of Instagram? Ik zou het leuk vinden om jou daar ook te zien.

social
Latest posts by Yvonne (see all)