Een fijn drankje en een goed gevulde borrelplank, ik vind dat zo lekker. Je kunt de borrelplank natuurlijk vullen met kant en klare borrelhapjes van de supermarkt. Wat verschillende groenten en brood met dips. Een borrelplank is namelijk zo gevuld.  Het kant en klaar kopen is helemaal niets mis mee, maar ik vind het ook leuk om zelf borrelhapjes te maken. Zo ook deze borrelhapjes met pesto heerlijk afgetopt met een beetje plantaardige kaas.

Recept: Bladerdeeghapjes met pesto

Wat heb je nodig voor 14 borrelhapjes met pesto

  • 2 plakjes volkoren plantaardig bladerdeeg
  • 4 theelepels vegan pesto
  • 1 plakje plantaardige kaas
  • Bakpapier

Hoe maak je het?

  1. Ontdooi het bladerdeeg.
  2. Verwarm de oven voor op 190 graden.
  3. Besmeer elk bladerdeeg plak  met 2 theelepels pesto.
  4. Snijd de plak plantaardige kaas fijn.
  5. Verdeel het fijn gesneden kaas over beide plakken.
  6. Rol beide plakjes op.
  7. Snijd de rol in 7 stukjes.
  8. Verdeel de plakjes al liggend op de bekleedde bakplaat met bakpapier.
  9. Bak deze borrelhapjes in ca 17 minuten goudbruin af.

Even laten afkoelen en smullen  maar!

borrelhapjes met pesto | vegan borrelhapje | borrelplank | puur Suzanne

Wil je mijn recepten en artikelen in jouw mailbox ontvangen? Schrijf je dan in voor de wekelijkse update.

social
Laatste berichten van Yvonne (alles zien)