Mijn favoriete zomerse ontbijt is op dit moment is chiapudding. Het is makkelijk, snel en heel erg lekker. Je zet een avond van tevoren alles klaar en de volgende dag kun je het gelijk eten. Voor deze ochtend hebben jullie daar natuurlijk niks aan maar misschien een leuk idee voor morgen? Ik maak de chiapudding meestal in een glazen pot. Je kunt hier een weckpotje voor gebruiken maar misschien heb je nog een oude pindakaas pot over. Zo kun je het ontbijtje ook gemakkelijk meenemen voor onderweg.

Ik garneer mijn chiapudding met mango en aardbeien maar ander fruit kan natuurlijk ook! Het is maar net wat jij lekker vindt.

Recept: Chiapudding met mango en aardbeien

Wat heb je nodig voor 1 persoon?

  • 250 ml sojamelk
  • 4 eetlepels chiazaad
  • theelepel kokosrasp
  • 10 aardbeien
  • 100 gram mango in blokjes, ik gebruik hiervoor mango uit de diepvries

Hoe maak je de chiapudding?

  1. Een avond van tevoren doe je de plantaardige melk samen met de chiazaden in een glazen pot. Roer dit goed door elkaar en zet het afgesloten in de koelkast.
  2. Haal de volgende ochtend je pot uit de koelkast en roer het goed door elkaar.
  3. Garneer met de stukjes mango, de aardbeien en de kokosrasp.
  4. SMULLEN!

Chiapudding met mango - www.puursuzanne.nl

Volg je mij al via Facebook,Instagram of Pinterest? Ik zou het leuk vinden om jou daar ook te zien. 

Suzanne

Hoofdredacteur
Houdt van: goed en lekker eten | festivals | muziek | chocolade | koffie | dromen | kookt graag met groenten en dan het liefst paprika's | groen is mijn favoriete kleur

Latest posts by Suzanne (see all)