Chocolade dadelballetjes? Komt ze weer met chocolade zullen jullie vast denken. Ze heet toch Puur Suzanne en niet chocolade Suzanne. Sorry ik hou van gewoon heel veel van chocolade.  ‘s Avonds op de bank met een kop koffie of thee en een lekker stukje chocolade. Ik beken: elke dag eet ik wel een stukje chocolade. Ik denk dat er maar weinig dagen voorbij gaan zonder chocolade. Toen ik van de website Super Yoga een zak rauwe cacaopoeder en een zak biologische vanillepoeder ontving wist ik dat ik er een echte traktatie mee ging maken. Het resultaat: onweerstaanbare chocolade dadelballetjes.

Wat heb je nodig voor 20 kleine balletjes?

een keukenmachine, met een stevig hakmes. Het hakken van dadels en noten is te zwaar voor een blender.

Hoe maak je deze chocolade-dadel balletjes?

  1. Doe alle ingrediënten behalve de kokosrasp in een keukenmachine. Laat de keukenmachine draaien tot alles heel fijn is. Het mengsel blijft een beetje korrelig.
  2. Draai kleine balletjes van het mengsel. Druk de balletjes goed aan.
  3. Strooi de kokosrasp in een diep bord.  Rol de balletjes  in de kokosrasp tot ze goed bedekt zijn. Je kunt de balletjes het best bewaren in de koelkast.

Geniet van je chocolade moment!

* Voor deze review heb ik een gratis product ontvangen van Super Yoga. Lees hier mijn disclaimer.

Suzanne

Eigenaar van deze blog
Houdt van: goed & lekker eten | reizen | crossfit | festivals | muziek | chocolade | koffie | dromen | kookt graag met groenten en dan het liefst paprika's |

Latest posts by Suzanne (see all)