Gevulde paprika met geitenkaas

Gevulde paprika met geitenkaas
  • 1 rode paprika
  • 1 kleine rode ui
  • 100 gram champignons
  • 1 teen knoflook
  • 100 gram verse spinazie
  • 50 gram zachte geitenkaas
  • 10 gram pijnboompitten
  • peper naar smaak
  • olie om te bakken

Hoe maak je de gevulde paprika?

  1. Verwarm de oven voor op 180 graden.
  2. Was de paprika goed en snijd deze door de helft. Verwijder de zaadlijsten.
  3. Snijd de ui, de knoflook en de champignons fijn.
  4. Doe een beetje olie in de pan. Fruit de ui met het knoflook aan. Voeg de champignons toe, breng op smaak met peper en bak dit zo’n 3 minuten.
  5. Voeg daarna de spinazie toe en bak deze mee tot het geslonken is.
  6. Nu is het tijd om de geitenkaas door het mengsel te roeren. Roer het net zolang tot het helemaal gesmolten is. Roer daarna de pijnboompitten erdoor heen.
  7. Vul de twee paprikahelften met het mengsel.
  8. Doe de paprika’s op bakplaat in de voorverwarmde oven voor zo’n 20 minuten.

Smullen maar!

Volg je Puur Suzanne al via Facebook of Instagram? Ik zou het leuk vinden om jou daar ook te zien.

Laatste berichten van Suzanne (alles zien)

Over de auteur

Suzanne

Hoofdredacteur Houdt van: goed en lekker eten | festivals | muziek | chocolade | koffie | dromen | kookt graag met groenten en dan het liefst paprika's | groen is mijn favoriete kleur

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Wil je duurzamer leven? Volg

Shop

Support Puur Suzanne

Pin It on Pinterest