Yes, het is maandag! Een nieuwe week met nieuwe kansen. Ik begin de dag goed met een heerlijke frisse smoothie bowl met Nutribites Green Juice.
Makkelijk, lekker en voedzaam. Deze smoothie bowl maak ik met banaan en plantaardige kwark. Ik vind het een heerlijk fris begin van de dag. Het is eigenlijk een smoothie in een kom, die je garneert met fruit en noten. En dan met een lepel opeet. Dus geen snel drink ontbijtje, maar echt tijd en aandacht voor je ontbijt. Het is sowieso beter voor je spijsvertering om te kauwen op je smoothie en dat wordt met deze smoothie bowl een stuk gemakkelijker. Zorg er wel voor dat je bananen in de vriezer hebt liggen voordat je met dit “recept” aan de slag gaat. En voor wat extra energie voeg ik een lepel Nutribites Green Juice poeder toe. Zo, weet ik zeker dat ik hele de ochtend vooruit kan.
Wat is Nutribrites Green Juice?

Je weet dat het belangrijk is om verschillende voedingsstoffen binnen te krijgen. Ook al eet je gezond, soms is het gewoon lastig om alles echt dagelijks binnen te krijgen. Er zijn mensen die daarom aan de slag gaan met slowjuicen. Maar ik kan mij voorstellen dat dat veel gedoe is. Je moet een slowjuicer aanschaffen, elke dag een sapje persen en steeds weer opnieuw groenten en fruit in slaan. Ook zijn er mensen die allerlei poedertjes toevoegen aan hun smoothies. Ik was ook zo iemand ;-) Ik voegde regelmatig spirulina en chlorella toe aan mijn smoothies, maar echt fan was ik er nooit van.

Bernard van Nutribites zag dit “probleem” ook. En besloot daarom om een eigen superfoodmix te maken, zodat je met 1 drankje belangrijke voedingsstoffen binnenkrijgt. De Nutribites Green Juice is een groene poeder en bevat 31 verschillende soorten superfoods, algen, groenten, fruit, goede spijsverteringsenzymen, kruiden en gedroogde groene thee bladeren.

Wat is mijn ervaring?

Ik gebruik nu ruim 2 weken deze Green Juice. Super lekker in een smoothie, maar het is ook echt een fijne poeder om met water te mengen. En dan echt als drankje te drinken. Ik merk dat ik  veel meer energie heb en dat mijn stoelgang is verbeterd. Ik ben hier super blij mee. Ik heb namelijk PDS (Prikkelbare darm syndroom). Door gezond te eten, veel water te drink, te ontspannen  en te sporten heb ik dit goed onder controle gekregen. Ik merk dat de Green Juice hier een super fijne extra aanvulling op is.

Niemand heeft toch zin om verschillende pillen per dag te slikken? Of allerlei vieze poedertjes toe te voegen aan een smoothie. Green Juice is gemakkelijk! En daar hou ik van. Ik heb zo vaak in de ochtend staan rommelen met verschillende algenpoedertjes en kreeg daar echt kokhals neigingen van. Green Juice heeft daarentegen een prettige smaak.

Voordelen van Green Juice?

 • Alles in 1 drankje
 • Bevat spijsverteringsenzymen en probiotica
 • Prettige smaak
 • Vrij van geraffineerde suiker of chemische zoetstoffen (lichtgezoet met woudvruchten en stevia)
 • Niet tevreden? Dan krijg je het aankoopbedrag binnen 60 dagen terug – ook als je het supplement al hebt gebruikt.

Hoe gebruik je het?

Mix dagelijks een maatschepje Green Juice poeder door een groot glas water. Even goed roeren en klaar is jouw Green Juice. Ik vind het zelf fijn om het dit aan het begin van de dag te drinken. Maar je kunt het natuurlijk ook toevoegen aan een gerecht. En daarom deel ik het recept voor een heerlijke smoothie bowl.

RECEPT: SMOOTHIE BOWL MET BANAAN

Wat heb je nodig voor 1 smoothie bowl?

 • 1,5 banaan uit de vriezer
 • 2 flinke eetlepels plantaardig kwark
 • 1 lepel Green Juice poeder
 • ter garnering: aardbeien, blauwe bessen, stukjes gedroogde banaan, eetlepel gebroken lijnzaad en een handje pecannoten.

Hoe maak je de smoothie bowl?

 1. Doe de bevroren banaan met de plantaardige kwark in de blender en blend tot het een egale massa is. Schep de Green Juice poeder erbij en zet de blender nog even kort aan. Schep het mengsel in een kom of schaaltje.
 2. Garneer met de aardbeien, blauwe bessen, plakjes banaan, pecannoten en het lijnzaad. Of iets anders lekkers!

Geniet ervan! 

Ben jij al bekend met Nutribites Green Juice ? 

Smoothiebowl met banaan

Smoothiebowl met banaan

Pin it!

Smoothiebowl

*Deze blog is geschreven in samenwerking met Nutribites. Lees hier mijn disclaimer.

Laatste berichten van Suzanne (alles zien)