Maak tijd voor een goed ontbijt! Dat is mijn voornemen voor 2021. Ontbijten schiet er bij mij soms nog weleens bij in. Maar vanaf nu ga ik dat anders doen en start ik dagelijks met en echt goed ontbijt: havermoutpap met banaan. En niet met alleen een banaan of een cracker met vlokken.
Mijn favoriet is op dit moment een lekkere warme havermoutpap. Vind jij het ook lastig om jouw balans weer terug te vinden? Zorg jij dagelijks voor een goed ontbijt?
Ik gebruik in dit recept de chocolade van: Johnny Doodle Dark Banana Bread & Almonds deze is namelijk vegan en mega lekker! Het kan uiteraard ook met een ander soort chocolade. Kies vooral wat jij het lekkerst vindt.
Havermoutpap met banaan
Ingrediënten
- 250 ml sojamelk
- 30 gram havermout
- 1 theelepel kaneel
- 1 banaan
- 1 stuk pure chocolade
Instructies
- Verwarm de sojamelk met de havermout in een steelpan. En kook dit voor zo’n 3 minuten.
- Garneer met de lijnzaad, kaneel, plakjes banaan en maak het ontbijtje af met een stukje chocolade.
Notities
Wil je starten met een gezonde levensstijl? Bestel dan mijn e-book: Eat Good, Feel Good.
- Nieuw in de shop: Canvas shopper - 25/09/2023
- Vegan kwarktaart - 19/09/2023
- Salade met bloemkool en linzen - 14/09/2023