De afgelopen tijd ben ik druk bezig geweest met een nieuw project. Het leek me namelijk tof om iets te maken waarbij ik mensen kan helpen. Als foodcoach weet ik als geen ander dat veel mensen worstelen met hun voedingspatroon. Je weet echt wel dat ontbijten met een bakje havermout gezond is en dat salades goed voor je zijn, maar hoe weet je of je dagelijks de juiste voedingstoffen binnenkrijgt? En wat kun je het beste eten om af te vallen, maar geen honger te lijden?
Met die vragen in mijn achterhoofd ben ik aan de slag gegaan met mijn ebook ‘Vier Weken Zonderzooi’. Een ebook waarin een uitgebreid voedingsschema voor 28 dagen staat, zodat je precies weet wat je moet eten. Alles staat helemaal uitgeschreven, van ontbijt tot diner. Het leuke is dat zo’n traject van 28 dagen helemaal niet saai is. Gezond eten kan namelijk ook erg lekker zijn, zo vind ik de speltpannenkoekjes met mango echt heerlijk. Ook de veggie spring rolls met spicy pindadip zijn favoriet bij mij en mijn vriendinnen. Speciaal voor Suzanne deel ik vandaag een van de salades uit het ebook: de frisse kikkerertwensalade met feta en dadels.
Benieuwd naar het ebook? Je kan hem nu bestellen via deze link.
Wat heb je nodig voor 1 persoon?
Spiraalsnijder
- 140 gram kikkererwten (uit glazen pot of blik)
- 1/2 komkommer
- 1/2 winterpeen
- 3 dadels
- 30 gram feta
- 1 theelepel sesamzaden
- Handje verse koriander
- Handje verse peterselie
Hoe maak je deze salade?
- Giet de kikkererwten af en spoel ze even af met water. Doe ze in een saladekom.
- Rasp de winterpeen en komkommer met een spiraalsnijder tot dunne slierten. Ontpit de dadels en snijd deze in kleine stukjes.
- Voeg dit toe aan de salade en garneer met feta, sesamzaden, koriander en peterselie.
Smullen maar!
Volg Dalí op | Facebook | Instagram en haar blog
- Tropische vegan pannenkoeken - 09/07/2018
- Falafel bowl met groenten en hummus - 11/05/2018
- Smoothie bowl met blauwe bessen en banaan - 19/03/2018