Hoe maak een goede lunch als je geen boterham eet en niet altijd zin hebt in een bak salade? Wat dacht je van wraps? Je kunt ze kant en klaar kopen in de supermarkt maar van die ingrediënten lijsten wordt je echt niet blij. Ik maak ze daarom altijd zelf. Het is makkelijk te maken en je kan prima de avond van te voren een paar wraps bakken. Sommige wraps zijn ook erg geschikt als avondeten. Ik zette mijn favoriete wraps op een rijtje. Als je op de titel klikt kom je bij het recept terecht.

Ei wrap

Eigenlijk is de ei-wrap geen echt recept want je klutst twee eieren met wat kruiden en bakt het in een pan met wat olie. Je kunt de wrap beleggen met allerlei groenten, humus, hüttenkäse, tonijn, zalm en nog veel meer lekkers. Deze wrap is prima een dag van tevoren te maken en kan je dan gemakkelijk in een bakje meenemen naar kantoor.

Havermout wraps 

Wie denkt dat je met havermout alleen maar havermout pap kan maken loopt hopeloos achter. Reny van Mind Your Feed bewijst dat je ook heerlijke wraps kunt maken met havermout. Je kunt deze wrap ook met van alles beleggen maar deze combi met zalm ziet er wel heel aantrekkelijk uit.

Wraps van kikkerwtenmeel

Dit recept kwam ik ook tegen op de blog van Reny. Ik heb zelf nog nooit iets  met kikkererwtenmeel gemaakt. Ik ga binnenkort maar eens naar de toko om kikkererwtenmeel te kopen zodat ik aan de slag kan om deze wraps te maken.

Spelt-wraps

Dit was het allereerste wrap recept dat ik op mijn blog plaatste. Het blijft nog steeds 1 van mijn favoriete recepten. Makkelijk te maken, erg lekker en vooral heel vullend. Na het eten van 1 wrap heb ik meestal al genoeg gegeten voor de lunch dan want bij het avondeten eet ik er het liefst twee.

Boekweit-wraps

 

Ook heel lekker vind ik de boekweitwraps. Boekweit is geen graan maar een een plant. Van de zaadjes wordt het meel gemaakt. Boekweit bevat veel eiwitten en is glutenvrij. Een boekweit wrap zorgt bij mij altijd voor een lang verzadigd gevoel zodat ik er een hele middag op vooruit kan.

Welke wrap ga jij als eerste maken?

Volg je mij al via Facebook of Instagram? Ik zou het leuk vinden om jou daar ook te zien.

Suzanne

Hoofdredacteur
Houdt van: goed en lekker eten | festivals | muziek | chocolade | koffie | dromen | kookt graag met groenten en dan het liefst paprika's | groen is mijn favoriete kleur

Latest posts by Suzanne (see all)