Deze week hebben wij aandacht voor de lunch tijdens de #30voeljefit challenge. Reny heeft jullie er afgelopen maandag alles over verteld. Heb je dit gemist lees het hier dan zeker even terug. Wij willen jullie deze week uitdagen om met iets anders te gaan lunchen dan een boterham. Nee, ik ben niet anti brood maar brood hoeft echt niet elke dag. Variatie is ook deze week weer belangrijk. Kijk ook deze week ook op de blogs van Linda, Annemieke en Reny voor heerlijke lunch inspiratie.

Vandaag heb ik voor jullie een lekkere eiwrap met zalm klaar staan.

Wat heb je nodig voor deze wrap?

  • 2 biologische eieren
  • Peper en bieslook naar smaak
  • Olijfolie of kokosolie om in te bakken

Wat heb je nodig voor de topping

  • 60 gram zalm
  • een halve avocado
  • een handje kiemen – ik gebruikte rode radijs kiemen

Hoe maak je de wrap?

  1. Kluts de eieren in een beker en voeg naar smaak peper en bieslook toe. Doe wat olie in een koekenpan en zet de pan op laag vuur. Doe de geklutste eieren in de koekenpan en zorg dat de hele bodem bedekt is. Bak de ei-wrap aan 1 kant. De wrap is klaar als hij nog een beetje nattig is aan de bovenkant. Leg de wrap op een bord en laat hem nog even na garen.
  2. Garneer met zalm, avocado en kiemen. En klaar is jouw heerlijke lunch!
ENJOY!

 

Volg je mij al via Facebook of Instagram? Ik zou het leuk vinden om jou daar ook te zien.

Suzanne

Hoofdredacteur
Houdt van: goed en lekker eten | festivals | muziek | chocolade | koffie | dromen | kookt graag met groenten en dan het liefst paprika's | groen is mijn favoriete kleur

Latest posts by Suzanne (see all)