Wow wat een hit is de Oreo taart die zondag online kwam. Ik denk stiekem dat jullie dit toetje allemaal gaan maken. Terwijl mijn broer Ronald bezig was om deze taart te maken. Stond ik ook in de keuken met oreo koekjes. Ik maakte een super snel en makkelijk toetje voor tijdens de feestdagen. Ik eet heel weinig toetjes maar met kerst vind ik dat het er toch wel bij hoort. Dit is een echt no stress toetje. Het is makkelijk en snel te maken. Het enige wat je wel nodig hebt is wat geduld want de Oreo toetjes moeten minstens 3 uur opstijven in de koelkast. Voordeel hiervan is dat je het toetje al prima op kerstochtend kan voorbereiden. 

Wat heb je nodig voor 6 toetjes?

6 glazen

  • 200 gram Monchou
  • 250 ml ongeklopte slagroom
  • 50 gram suiker
  • theelepel vanillepoeder
  • 1,5 rol oreo koekjes
  • 50 gram pure chocolade

Hoe maak je deze toetjes?

  1. Breek de koekjes van 1 rol in vieren. Verdeel deze stukjes koek over de glaasjes.
  2. Pak een grote mengkom en klop hierin de Monchou. Voeg de slagroom en de suiker eraan toe. Klop dit stijf met een keukenmachine of een handmixer.
  3. Schep het Monchou mengsel op de koekjes. Zet de glazen voor minimaal 3 uur in de koelkast zodat het goed kan opstijven.
  4. Ter garnering: Breek 3 Oreo koekjes doormidden. Garneer de toetjes met een half Oreo koekje. Rasp de chocolade over de toetjes heen. En klaar zijn jouw feestelijke toetjes.

Oreo toetje - www.puursuzanne.nl

Op een smakelijke kerst!

Welk toetje ga jij maken voor kerst?

Volg je mij al via Facebook of Instagram? Ik zou het leuk vinden om jou daar ook te zien.

Laatste berichten van Suzanne (alles zien)