De afgelopen week deed ik nog een beetje rustig aan. Maar vanaf nu is het weer tijd om te knallen met Puur Suzanne en weer heel veel lekkere recepten met jullie te delen. De maand januari is altijd weer het moment dat iedereen gezond gaat eten. Ik zie dat ook altijd terug aan de statistieken op mijn blog. Super leuk natuurlijk! Maar ik hoop eigenlijk dat je het hele jaar gezonde keuzes maakt, zodat jij heel het jaar goed in je vel zit. En jezelf niet hoeft uit te hongeren in januari, omdat je tijdens de feestdagen weer te veel hebt gegeten en daardoor 5 kilo bent aangekomen.

Vandaag een “recept” voor een smoothie bowl met spinazie zodat je de week goed kunt beginnen. Het is eigenlijk een smoothie in een kom die je garneert met wat lekker dingen en met een lepel opeet. Dus geen snel drinkontbijtje maar echt tijd en aandacht voor je ontbijt. Het is sowieso beter voor je spijsvertering om te kauwen op je smoothie en dat wordt met deze smoothie bowl een stuk gemakkelijker. Je kunt deze smoothie bowl maken met een bevroren banaan maar met een banaan op kamertemperatuur gaat het ook prima.

 Smoothie bowl met spinazie 

Wat heb je nodig voor 1 smoothiebowl?

  • 1 ( bevroren) banaan
  • 2 flinke handen spinazie
  • 100 ml amandelmelk
  • halve theelepel vanillepoeder
  • eetlepel kokosvlokken
  • twee eetlepels granola
  • 1 passievrucht

Hoe maak je de smoothie bowl?

  1. Doe de bevroren banaan met de spinazie, 100 ml amandelmelk en de vanillepoeder in de blender en blend tot het een egale massa is. Schep het mengsel in een kom of schaaltje.
  2. Garneer met granola, passievrucht en kokosvlokken. Of iets anders lekkers!

Geniet ervan!

Smoothie bowl met spinazie - www.puursuzanne.nl

Volg je mij al via Facebook of Instagram? Ik zou het leuk vinden om jou daar ook te zien.

Laatste berichten van Suzanne (alles zien)