Zondag = bakdag. Ik vind het heerlijk om op zondag in de keuken te staan en dan iets lekkers te bakken. Het is ook een handige dag voor mij om een tussendoortje voor de hele week voor te bereiden.Ik bak bijvoorbeeld een havermoutcake en heb zo de hele week een gezond tussendoortje als ik niet al te veel op zondag op eet. Vandaag wilde ik een nieuw recept voor zondag bakdag delen maar helaas heb ik die niet. Deze week mislukte er al een kwarktaart en havermoutkoeken. Tsjaa ook hier zit niet altijd alles mee in de keuken. Ik zocht daarom mijn favoriete havermout bak recepten bij elkaar om jullie vandaag toch inspiratie te geven. Je kunt op de groene titel klikken om het recept te bekijken.

Havermout plaatkoek met bosvruchten

Zeg nou zelf. Deze koek ziet er toch heerlijk uit? Ik zeg bakken maar en je kunt heel het weekend smullen met je familie, vrienden of je eet stiekem alles zelf op.

Havermout appelcake

Dit is 1 van de top drie recepten van mijn blog. Deze cake doet het altijd goed ook bij mensen die helemaal niet zo van gezond eten houden.Het beslag van deze cake kan je ook gemakkelijk in muffins vormpjes maken. Makkelijk in te vriezen en handig per stuk mee te nemen naar het werk als tussendoortje.

Havermoutmuffins met blauwe bessen

Over muffins gesproken.Ken je deze havermout blauwe bessen muffins al?  Deze muffins zijn gemaakt zonder ei. Ideaal voor mensen die veganistisch eten of allergisch zijn voor eieren.

Vegan bananenbrood

Mijn favoriet van dit moment is dit vegan bananenbrood. Het recept bedacht ik 3 weken geleden en is de manier om je overrijpe bananen een goede bestemming te geven.

Havermout taartje met aardbeien

Ik ben dol op aardbeien en ben blij dat de Hollandse aardbeien weer in de winkel liggen. Je kunt aardbeien zo op eten maar het is natuurlijk ook erg lekker om er een taartje mee te maken.

Welke havermout bakrecept is jouw favoriet?

Volg je mij al via Facebook of Instagram? Ik zou het leuk vinden om jou daar ook te zien.

Laatste berichten van Suzanne (alles zien)