Hoe staat het met de voorbereidingen voor het kerstdiner? Heb je al een idee wat je gaat maken? Ik heb nog niet een concreet plan. Ik ben zo druk geweest met de recepten voor mijn blog, dat ik zelf nog niet heb nagedacht wat ik ga eten. Maar het zou heel goed kunnen dat het dit vegan kerstmenu wordt wat ik samen met mijn mijn collega-blogger heb samengesteld. Ik dook samen met Suus van Food Bandits de keuken in om een heerlijk vegan kerstdiner voor jullie te maken.

Wij wilden laten zien dat je ook een heel lekker kerstdiner kan maken zonder dierlijke producten. Niks is leuker dan samen koken. Ik mocht dit jaar het voorgerecht en het hoofdgerecht verzorgen. En Suus zorgt voor het dessert en een heerlijk drankje. Als je op de naam van het gerecht klikt kom je uit bij het recept. Kom maar op met de kerst!

HET VEGAN KERSTMENU 2017: 

***

Voorgerecht – door Puur Suzanne 

Pastinaaksoep met zelfgemaakte croutons

***

Hoofdgerecht – door Puur Suzanne

Bladerdeeghapjes met champignons
of
gevulde portobello’s met pompoenpuree
Gevulde portobello's - www.puursuzanne.nl

***

Bijgerechten – door Puur Suzanne

Gewokte spruitjes & zoete aardappelpuree

 ***

Dessert – door Food Bandits

Chocoladetaart 

Vegan chocoladetaart

Mocht je toch een ander vegan dessert willen dan is de vegan Eton Mess ook een optie.

***

Borrel – door Food Bandits

Vegan eggnog

Vegan eggnog - www.puursuzanne.nl

***

Op een smakelijke kerst!

Bekijk hier de andere kerstrecepten en check op social media de #suzanneviertkerst voor meer inspiratie.

Suzanne

Hoofdredacteur
Houdt van: goed en lekker eten | reizen | crossfit | festivals | muziek | chocolade | koffie | dromen | kookt graag met groenten en dan het liefst paprika's |

Latest posts by Suzanne (see all)